Mit szóltok ahhoz hogy Karácsony hazudott?
Bunkó inkább az, aki az emberek mondatait rosszindulatúan kiforgatja. Például ha valaki azt mondja, hogy kerékpárral és tömegközlekedéssel közlekedik, valami bunkó pedig ezt kizárólagosan értelmezi szándékosan, játszva a hülye gyereket.
Én például tömegközlekedéssel utazok, de ha úgy hozza szükség, autóba is ülök.
Nem írom mindenhova oda, könnyen lehet, hogy a hülye kérdésekre mások is írnak ilyesmit.
"Miért hazudja azt hogy tömegközlekedéssel utazik amikor ez nem így van?"
Én határozottan láttam tömegközlekedéssel utazni, miért hazudsz, hogy nem utazik azzal?
Itt egyedül te trollkodsz. Azt hazudtad, hogy nem utazik tömegközlekedéssel. Ez nyilvánvalóan nem igaz, mert utazik metrón, villamoson, buszon. Már sokan láthatták is őt. (Mondjuk Orbánt TEK-esek nélkül ritkán látja az ember.)
Annyi időm sajnos nincs, hogy ehhez hasonló trollkodó ostoba kérdéseket írjak ki.
De ha annyi erőd nincs hogy utána nézz akkor belinkelek neked egy cikket,első találat,de nyílván könnyebb meghazudtolni a kérdezőt valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!