Itt miért pontozzák le az összes fideszes választ?
Véletlenül se arról van szó hogy valaki rámutat egy helyes meglátásra kormánykritikus szempontból...
Neeem... Biztos a Gyúúúcsány pénzel itt mindenkit.
Elárulok valamit: Ha valaki képes egy összeszedett, jól strukturált fidesz kritikát írni valamilyen kérdés kapcsán, akkor annak a valakinek már több gógyija van ahhoz, mintsem Fletó párti legyen.
DK= kék fidesz.
Fidesz=narancs DK
A fidesz és a DK tábora pont ezért tudja egymást ugyanolyan stílusban és módon gyűlölni: Mindkét tábor olyan hülye mint a három napos száraz kenyér.
Tökéletes szellemi kihívói egymásnak.
Az tény hogy vannak az oldalon Fletó követők, akik ugyanannyira elvakultak lehetnek mint némely fidesz károsult.
De hogy ők lennének itt a kormánykritikus kommentek megfogalmazói, azt kötve hiszem.
Az itteni értelmes felhasználók túlnyomó része mindkét feledni való pártot, és a hozzájuk tartozó politikusokat ugyanúgy kerüli, és kritizálja.
Vagy csak én nem venném észre hogy az 5-10% közt libikókázó DK egy széleskörűen favorizált dolog lenne a gyakorin?
Kétlem...
5#
Az interneten az amúgy nem-szavazók is megszólalnak, akik alternatíva hiányában nem szavaznak (pl én).
A szavazókorú lakosság kb 30-40%-áról beszélünk.
A szavazásokon aktív lakosságon belül kb 40 százalék az ellenzéket támogatók aránya.
Tehát végeredményben csak kijön hogy jócskán több a fidesz elleni hang, csakhát több párt osztozik rajtuk, vagy nem szavazók, tehát a szavazáson fel se tűnik a jelenlétük.
(ha lenne olyan szavazás amin arról szavazhatnánk hogy ki ne legyen, akkor fix a 100%-os részvétel, és szépen kimondaná a többség hogy a fideszből van elege)
"gyurcsány mennyit fizetett az itteni bér lepontozóknak?"
Ezt a rágalmat kikérem magamnak, semmi közöm Gyurcsány Ferenchez, nekem az egyetlen igaz vezért Soros György fizet.
Egyrészt pl én nem "pontozok", csak ha különleges a válasz. Nincs rá időm, valakinek dolgozni is kell. Biztos nem vagyok egyedül így.
A másik, hogy nem annyira a fidesz a lényeg, ahogy látom, hanem a magyar-nem magyar mentalitás, szemlélet.
Azon kívül, ahogy látom, a fidesz mellett-védelmében válaszolók általában tényeket írnak, konkrétumokat, és az gondolom megszégyeníti az érzelmileg kormányellenes akárkiket, és a pontozással akarnak ütni a logikus válaszon + a kormányon. Ha már máshogy nem tudnak, gondolom.
És ahogy itt mások is írták, biztos hogy vannak iderendeltek is, valamilyen érdekből. Úgy néz ki, nem a kormánypártiak mellett aktivizálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!