A romákban van Magyarország jövője?
Nem teljesen értelek, jelenleg a roma gyerekek nem járhatnak iskolába? Mert ilyenről nem hallottam még. Vagy nekik nem ingyenes a tankönyv? Mert tudtommal még az étkezés is ingyenes (már 2010 előtt is az volt nekik). Ha minden feltétel adott nekik, akkor pedig csak rajtuk múlik a tanulás, nem máson. Vagy gondolod, ha a nem roma gyerekeket kidobnák az iskolából (láthatóan ilyesmit szeretnél), akkor a roma gyerekek jobban tanulnának?
Esetleg csak trollkodsz?
A fiatalokban van a jövője Magyarországnak. A romákban is meg a nem romákban is. (ez a megállíthatatlan kivándorlás meg csak a szokásos károgás, tavaly már többen jöttek vissza mint amennyien kimentek)
Nem azért megy ki a magyar gyerek se, mert magyar, a roma meg nem azért marad mert roma hanem azért, mert nincs olyan versenyképes képesítése ami miatt alkalmaznák kint.(ha lenne akkor ők is mennének, sőt szerintem most is mennek legalábbis én személyes ismeretségemből tudok ilyen romákról)
Nos ez inkább pont fordítva van, javaslom, hogy látogass meg majd egy ilyen iskolát, hogy tudd, miről beszélsz. Mert veled ellentétben én egy olyan településen lakom, ahol jelentős roma kisebbség van. A szülők nagy része pedig sajnos környező településekre viszi gyermekét, mert megunták az atrocitásokat, hogy a roma gyerekek meglopják, megalázzák, bántják gyermekeiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!