A Fidesz mindent megtett az országért! Mit akartok még?
Aa elmúlt 9 évben jol kormanyzott Orbán Viktor, csaladi adokedvezmenyeket hozott, eltorolte a diakhitel kamatot, visszafizette a bal oldal altal felvett majd elsikasztott hiteleket.
Az ellenzekiek meg Karácsony Gergely igy, karácsony gergely úgy, nem értem. Majd az lesz szep karácsony, amikor egesz budapestet ugy lezulleszti, mint Zuglót.
De a kerdesre visszaterve: mi a gond a fidesszel? Mert szerintem semmi!
Laca32 ezt büfögte ide: "...az idősebbjének már csak a kötél nyújtana megoldást."
Ez a tetves Laca-gyerek eltakarodhatna az Orbán végbelébe, a surmó parasztja a lopott diplomájával és az agyhalott véleményével! Ritka egy kártékony féreg, az biztos!
"Más hitelt meg nem vett fel."
????
Na és az államadósság 2010 után mi a lópikulától nőtt mindig újabb és újabb rekord magasra szerinted? Nem a törlesztéstől szokott, hanem az újabb hitelállománytól, nem gondolod? Láthatóan a többi fideszeshez hasonlóan te is úgy teszed fel a kérdéseidet, hogy halvány lila dunsztod sincs a dolgokról!
#15 nem, azt én fizettem vissza (az mnyp megtakarításom), ami után szovjet, és kínai hiteleket vett fel a fidesz (mert azok nem kötik feltételekhez a hitelt).
Ezért a rekordmagas államadósság, a rekordmagas áfa, és adók mellett.
"A gazdasági novekedes az 2019 elso részében magyarorszagon volt a legmagasabb..."
Sajnos ez nem örömre hanem sírásra ad okot, mert ebben az összes elvándorolt magyar hazaküldött pénze ami önmagában a GDP majdnem 3%-a, az összes uniós pénz és az összes Fidesz lopás is benne van. A magyar állampolgár meg nézeget, hogy a magas gazdasági növekedés ellenére neki szar se jut, csak egyre szegényebb évről évre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!