Miért baj minden, amit a kormány tesz? Hogy akar az ellenzék szavazatokat szerezni?
Köszönjük szépen a hosszú értekezést (ami egyébként tényleg helytálló) arról hogy miért nincs abszolút jó-rossz vezetés.
Kérdés: Ez lett a legújabb kibúvó indok a kormány már évtizednyi időben mérhető problémás viselkedésével szemben?
Nincs abszolút jó, és nincs abszolút rossz, szóval hunnyunk szemet ha épp újabb adót vezet be, hunnyunk szemet ha épp magánnyugdíj pénztárat tűntet el és lop meg vele embereket, hunnyunk szemet ha a közalkalmazottak munkaidejét növeli, de arányosan nem növeli a fizetést, esetleg valami egyéb juttatást von meg tőlük, hunnyunk szemet ha túlárazott, saját érdekeltségű cégeknek szervez ki minden állami beruházást, ami tulajdonképpen csak a közpénz magánvagyonba forgatására meg ki, hunnyunk szemet ha a fene nagy Brüsszel elleni harc közepén olyan alacsony áron adja a magyar munkaerőt a nyugati gyáraknak, amennyire nem szégyelli, és még sorolhatnám...
Ezek felett tessék mind szemethunyni, mert nincs abszolút rossz...
Igen, a fidesz egész jól lereagálta a migráncs időszakot, egész jó hogy határmenti országként (EU-és nem EU határa) adunk a haderőre, de ennyi. Minimális pozitívum, rengeteg negatívum.
Ráadásul az hogy nehéz megélni, és az elmúlt 10 évben saccper 400 000 aktív munkavállaló korú személy lépett meg innen, az sokkal jobban befolyásol mindenkit, minthogy hány tankja van az országnak...
Szóval mi volt a kérdés célja a terelésen, szemellenzővel való bámulás hirdetésén, és csúsztatáson kívül?
De jó, benéztem az írásban jelöletlen teljes hasonulást, és írásban jelölt teljes hasonulást...
Hunnyunk --->>> hunyjunk
Mentségemre szóljon, a higgyük, higgyétek ige után tűnt helyesnek. Utánanézhettem volna, megspórolhattam volna most itt ezt a magyarázkodást...
blablabla...
Mindenki tanult valamit ma (én pl talán most írom le először felszolító alakban "hunyni" igét, nem gyakran használatos szó)
Óriási téveszmékbe élsz kérdező. A jó intézkedéseit sose bírálták a Fidesznek. A mutyizásokat, stbket lett támadva mindig. A kerítéssel is nem az volt a probléma, hogy felépült, hanem az is mutyiról szólt az egész. Sima pénzlenyúlás. De ezt is elengedte az ellenzék, mert legalább a zöldhatárok így nem lettek szétcseszve a több száz ember által (megsúgom a kerítés se saját ötlet a Fidesztől, a Jobbiktól nyúlta le).
Utána is megsúgom nem az lett támadva, hogy miért van határvédelem, hanem
1. Az, hogy az ott szolgálatot tevő rendőröket, stbket milyen körülmények között tartja a kormány (aminek az lett az eredménye, hogy már senki nem akar rendőrnek menni). Konkrétan civilek gyűjtöttek nekik téli ruhákra, takarókra, stb, civilek vittek nekik sokszor kaját, mert a kormány erről se gondoskodott. Végén már az volt, hogy tudni lehetett kit akartak a határhoz küldeni, mert az inkább leszámolt.
2. Meg az, hogy kormány propaganda miatt feltartóztattak ott mindenkit csak, hogy a lehető legnagyobbnak tűnjön a tömeg a fotózásokhoz, kamerázásokhoz. A kerítést az ellenzék se akarta lebontani, ezt is a Fidesz tolta csak, ők annyit akartak, hogy akiknek meg van minden papírjuk, nincs semmi probléma vele, azokat ne tartóztassuk már fel feleslegesen.
No, egy értelmesen gondolkodó, logikus és intelligens Fidesz szavazó. Kedves kérdező, ritka az ilyen, mint te!
Én nem mondom, hogy a Fidesz MINDEN intézkedése rossz, de azt igen, hogy az intézkedések NAGY TÖBBSÉGE bizony rossz. Annak örültem, hogy pl. beltérben megtiltották a dohányzást, mert utálom a füstöt. De csomó másnak viszont nem örülök. Nem örülök a CSOK-nak, mert az egekbe vitte az ingatlanárakat és ma ha nincs 3 gyereked, esélyed sincs saját lakást venni. Nem örülök, hogy megszüntették az LTP-t. Nem örülök a 27%-os ÁFÁ-nak. Nem örülök a bankadónak, amit áthárított a bank rám. Nem örülök a sok fölösleges stadionnak. Nem örülök a plakátkampányokra elszórt pénzeknek. Nem örülök a cafeteria átalakításának. Nem örülök a csomó új adónak. Nem örülök, hogy EU ellenes a kormány és pl nem akarja bevezetni az Euro-t. És még sorolhatnám. Az én szemszögömből a negatív intézkedéseik 10:1 arányban felülmúlják a pozitívakat.
Nincs abszolút jó és abszolút rossz, de a Fidesz amit tesz, az az emberek egy nagyon szűk rétegének jó, a többieknek meg vagy semleges, vagy kifejezetten rossz. Na EZÉRT utálom a Fideszt és ezért akarom leváltani, nem azért, mert elvakult és Orbánfóbiás vagyok.
,,pl nem akarja bevezetni az Euro-t"
Nem is fogják a Szlovákiából átjáró vásárlók miatt. Irgalmatlan sok pénzt hagynak itt forintba átváltva. Ózdon a Tesconál, de még Miskolcon is már sokszor többségében szlovák rendszámú autókat látsz mindenhol. Nekik jobban megéri átjárni vásárolni ide, mert baromi olcsóak vagyunk. Bútoroztatni is ideátról bútoroztatják a házaikat.
"De minden korosztálynál a Fidesz a legnépszerűbb párt"
Ezt miből gondolod?
Amúgy nem a korosztály a lényeg. Mensa tag vagyok. Na ott csak elvétve találsz Fidesz szavazót, mert az intelligens emberek nem szavaznak ezekre a férgekre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!