Szerintetek hogyan fog alakulni a 2022-es választás? Nyer az ellenzék?
Lehetséges hogy ez a 2 opció lesz? Így az ellenzék fog nyerni vajon?
1. Fidesz-KDNP-Mi Hazánk Mozgalom
2. Összefogás (MSZP-DK-Momentum-Jobbik-LMP-Párbeszéd-Együtt-Kétfarkú Kutyapárt-Liberálisok-Munkáspárt)
Az önki alapján az embereknek elege van az önkényből.
Viszont ha a fidesz propaganda elő tud állni valami új parával soros meg a migránsok helyett és el tudja adni a primitíveknek,akkor 45%ot minimum hoznak majd és ellenzékből a sírgödörbe lőkik az országot.
Az Együtt már megszűnt. Részvétem! :)
Arra pedig semmi garancia nincs, hogy 3 év múlva újra összeáll az ellenzék (a Munkáspárt most sem vett részt benne).
Nagyon remélem, hogy a Fidesz győz.
Most, hogy már külföldön élek, kíváncsi vagyok rá, hogy hova fog kifutni az az elmebaj, amit művelnek. XD
Orbánt soha az életben nem fogjuk visszasírni!
A Mi Hazánk semmilyen szempontból nem meghatározó tényező, egyetlen igazán hiteles versenyzője sincs! Hiteltelen annál több...
az ellenzék végre rájött, hogy az országnak nem valamelyik kisebb pért a legfőbb ellensége, hanem maga Orbán bán!
Őt pedig csak összefogással lehet eltakarítani.
Ez az ország érdeke.
Szerintem ez a nagyváros/kistelepülés szétszakadás maradni fog de ennek ellenére is sima többségre jó lehet a Fidesz.
Nyilván nagyon sok fog függni a gazdasági helyzettől is, most egy magas bérnövekedéshez vannak szokva az emberek, aztán ha tényleg lesz egy kisebb/nagyobb válság vagy a Német recesszió csak begyűrűzik hozzánk is akkor sokan fordulhatnak majd a Fidesz ellen akkor is ha tőlük független okok miatt fognak kevésbé nőni a bérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!