A neoliberális ellenzék fizetőssé akarja tenni az egészségügyet?
Itt a gyk-n is egy csomó kérdés van,hogy nem akarnak TB-t fizetni,inkább magánkórházba mennek
De nekünk alsó társadalmi osztályba tartozoknak nincs pénzünk magánkórházra,ezek a neoliberálisok meg akarnak minket ölni
25: Jár, ingyen fogtömés, amalgánnal. Nem vicc, ez a fogorvos akihez tartozunk ingyen csak amalgánnal hajlandó tömni. Fényre keményedővel csak, ha látható helyen van, pl.: elől kell tömni. Máskülönben 5000Ftot elkért tömésenként.
A röhej benne? TB állítása szerint nem fizeti, de egészségpénztárral lehet fizetni nála az ilyenért.
De már előre szólnod kell neki, hogyha nem amalgánt kérsz, mert elsőnek mikor elkezdtem aktívan járni franc se tudta, nem is szóltam, mivel munkából mentem, így fáradt is voltam és nem figyeltem mivel tömi. Mikor kijöttem és nézem a papírt akkor látom, hogy szépen amalgánnal tömte be. Következő alkalommal ő volt felháborodva mikor megkérdeztem ezt mégis miként képzeli, nem bírt volna megkérdezni legalább, stb.
Az olyanokba meg már bele se megyek, hogy sokszor megse várja, hogy rendesen hasson az érzéstelenítő, van, hogy 10 percet se vár.
26: Ez is röhej, hogy TBre nem hajlandóak megcsinálni csak pénzbe vagy egészségpénztárra. Mikor kihúzta az említett fogamat és megkérdezte rakassunk-e pótfogat a helyére mikor megkérdeztem az árát majdnem leborultam a fogorvosi székből.
#31: Normális fogorvos bizony fizetős. Egy normális tömésért amúgy nagyon nem sok az 5000 forint, nekem 7-10 ezer között csinálták. Egy gyökérkezelt, felépített fogért fizettem majdnem egy húszast.
A körzeti fogorvos amúgy egy hentes, oda soha nem mennék.
Az jó:D
Én valahol olvastam,hogy az amalgám tömést be is tiltottál már.
Akkor mégsem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!