Valószínűleg Angyalföldön kívül az összes budapesti kerületben fideszes polgármester lesz ősztől?
Nem, a fidesz mostani teljesítménye alapján, még az is kérdés, egyáltalán lesz-e polgármestere Budapesten.
Szerintem igen. A FIDESZ tényleg katasztrófapolitikát folytat. Egy páran látjuk ezt már, de idő kell, mire ezt a szélesebb tömegek felismerik. Októberig még ellavíroznak. Egyébként a FIDESZ az összes közvélemény-kutatás alapján most népszerűbb mint valaha.
Engem speciel még az is érdekelne, hogy sikerül-e majd a Jobbiknak kormányzati pozícióba jutni, polgármesteri helyet szerezni néhány nagyobb településen (kisvárosban) a borsodi régióban. Ezen sok múlik, mert akkor helyben meg tudják mutatni, hogy kormányképesek-e. Ha nem sikerül, könnyen eltűnhetnek a süllyesztőben.
Hát erre az önkormányzati választásra nagyon kíváncsi leszek, főleg a XIII., kerületire! Nekem az a véleményem, hogy a szavazóknak a polgármesterek munkáját kellene értékelni, és nem a politikai hovatartozását. A fidesz valószínűleg próbálja majd az összes széket saját emberével betölteni, de nagyon sajnálnám, ha jól dolgozó polgármesterek csupán a jelenlegi politika miatt veszítenének. Az lenne a legfontosabb szempont, hogy ki, mennyire elégedett az eddig végzett munkával. Az mszp nagyon sokat veszített népszerűségén a napvilágra került mocskos pénzügyek miatt, de 20 évre visszagondolva egyik kormány sem végzett angyali munkát. A saját véleményem az, hogy olyan képviselők, akik a parlamentben fontos funkciót töltenek be, ne legyenek polgármesterek. Ez álláshalmozás, mert ugye egy fenékkel két lovat......! pl. Lázár János, aki frakcióvezető is, meg polgármester is. Irigylem a munkabírását, de mindkét helyen egyformán teljesíteni nem lehet.
A kérdésre visszatérve:
Valószínűleg nagyon sok helyen lesz fideszes polgármester, biztosan mindent elfognak követni, hogy az a kevés, más párthoz tartozó polgármester se maradjon. A XIII., kerületi szavazás lesz a legnagyobb falat.
szerintem a fidesz pofára fog esni az önk. választásokon.
imf tártgyalások megszakadása, szájkosártörvény, önkormányzatiság >>eltörlése<<, egykulcsos szja, ami a gazdagoknak kedvez... fuj...
miért kellene széllelel szemben h*gyozni?
megint csak a bűnös város leszünk, ami pénzt lehet elvonnak, úgyhogy lehet gagyogni és ragyogni
helyi szinten is ezekre a majmokra fogok szavazni, de csak emiatt
majd b*sztatni fogom a g*ciket, hogy dolgozzanak, ne legyenek kátyuk, legyen fejlesztés, ne csak a duma
vért fognak h*gyálni
a főmajommal meg az a bajom, hogy nézzétek meg 16 év alatt mit csinált a III. kerületben! Óbuda szinte semmit nem fejléődött. Jó lenne főpolgármesternek? NEM
Akkor inkább már legyen Rogán, őt tudnám támogatni.
De a fidesz sosem a megfelelő embert ülteti pozicióba, hanem mindig valamelyik balf*szt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!