Az igaz, hogy a mélyszegénységben élők, a minimálbéresek és a nyugdíjasok a Fidesz fő szavazóbázisa?
Nem ez nem igaz.
Elsősorban a vidéken élők a fő szavazóbázisa. A falvak,kisebb városokban élők a fő támogatók.
Ezeket tudják leginkább manipulálni: a baloldallal,és a migránsokkal való riogatással.
Valljuk meg azért " Piripócson" Pista bácsinak a kis ÁBC-be vásárló négerek esetleges látványa azért kiveri a biztosítékot.Ott nagy a tolerancia,a magyar parasztnak különösen.
Én is Fidesz szavazó voltam régebben.
Az első Orbán kormány nagyon jó,és hiteles volt szerintem.
Ott nagyon széles réteget le tudtak fedni.Mostanra ez teljesen megváltozott bennem is, de a teljes környezetemben is. Rengeteg csalódást,és hibát vétettek, gyakorlatilag 2010-től ez már nem ugyanaz a lelkületű kormány volt,mint a korábbi.Egyre inkább eltávolodtak a választási igéreteiktől,és a köznéptől egyre eltávolodó kormánnyá váltak.Mára már a fellegekben is vannak rendesen.
Kérdés le tudnak e onnan jönni,mert ha nem,úgy a teljes lecsúszás fog bekövetkezni.A minapi választási pofon az nagyon kellett,most lehet figyelni,hogy Orbán tud -e ezen tanulni,vagy ostoba marad,és továbbra is hülyének nézi az embereket?
Kérdező, elég ha végignézed a válaszokat és egyértelmű lesz belőle, hogy nem, nem igaz amit kérdezel!
A válaszolók közül a legtöbb ellenzéki szépen megmutatta mennyire ostoba, elfogult buta és milyen nagyon lenézi a többi embert aki csak nem ért vele egyet.
Nem, az ellenzék szokta ezzel nyalogatni a sebeit, hogy "aki nem ránk szavaz, az biztos műveletlen meg ostoba falusi, pedig még a 444 stábja is lement vidékre kiröhögni őket, hogy mekkora parasztok, de ebből se világosodnak meg".
Soha nem szavaznék a fideszre, de százezerrel kevesebb lett az adóm, amióta ők vannak hatalmon. Nem sajnálnám a százezret, ha értelmes célra menne, de a fidesz előtti kormányok is csak odaadták a mélyszegényeknek azzal, hogy "szegénykéknek nincs", közben az oktatás, az egészségügy ugyanígy rohadt szét. Fel kellene fogni, hogy csak olyan párt lehet nyerő, ami nem akarja kifosztani a középosztályt, hogy abból finanszírozza a mélyszegények szaporítását.
#17, a középréteg ledarálása az nem magyar sajátosság. Ugyanez folyik az USA-ban, Németországban, mindenhol.
Erre találták ki az "egészséges" költségvetési hiányt (3%), amit meghitelez a pénzvilág, az államok meg beszédeik attól, akin tudják.
Az, hogy a világvagyon fele az emberiség 1%-ának a kezében van, nem elég, nekik a 80, vagy 100% kell
18:
Ez nettó hülyeség. Én pályakezdőként is vastagon átlag felett keresek, és ezt nem Fidesznek köszönhetem, csak és kizárólag saját magamnak, hogy piacképes szakmát tanultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!