Miért gondolják azt sokan, hogy a Fidesz harcol a háttérhatalom ellen? Ők esetleg nem ennek a részei?
Még okos, művelt emberek is azt mondják, hogy a Fidesz harcol a nemzetért, a kereszténységért az úgynevezett globális nemzetellenes világerő ellen. Viszont az összes többi párt a háttérhatalom markában van, de ők nem, mert ők hősiesen állják a sarat, a támadásokat. Arra nem gondolnak, hogy a háttérhatalomnak talán az az érdeke, hogy megossza az embereket? Miért pont a Fidesz lenne kivétel ez alól, és pont ők nem a részei ennek a világot uraló rendszernek? Ez a nézet annyira népszerű, hogy sok éve halomra nyerik az összes választást. De miért nem gondolnak ebbe bele a Fidesz-szavazók milliói, meg sem fordul ez a fejükben, amikor a fülkében behúzzák rájuk a szavazatot? És vajon Orbán is elhiszi ezt az egészet, vagy csak zseniálisan eljátssza? Nem tudom elképzelni, hogy ő ne tudná ezt, de persze a hatalom érdekében ilyen dolgokat el kell hitetni az emberekkel. Akkor ő egy zseniális színész, vagy nem tudom, hogy mit lehet erre mondani. Persze mindez nagyon jól beleillik az egyik fő filozófiájukba, az ellenségkép-gyártásba. Mintha ők nem a globális háttérhatalom másik karja lennének.
De mi lehet erről az igazság, miért olyan sikeres a Fidesznek ez az egész filozófiája? Lehetséges-e az a képtelennek tűnő dolog, hogy a Fidesz tényleg a háttérhatalomtól független? Amíg például a Jobbik nemzeti elveket vallott, addig sem fogadták el őket, és akkor is azt mondták, hogy még ők is a háttérhatalom meg a liberálisok bábjai, vagy nem tudom pontosan idézni, de nekem már az is furcsa volt, hogy más jobboldali pártot sem tartottak hitelesnek, hanem mindig csak saját magukat. Ez sajnos a politika jellemzője, hogy a másikat hiteltelennek mondják, de azért az elgondolkodtató, hogy még a hozzájuk korábban sok tekintetben hasonló nézeteket valló Jobbikot sem fogadták el, hanem mindig csak önmagukat tartották a nemzet igazi képviselőinek, akik hősiesen küzdenek a világot irányító elit ellen. Kérdezem én: a magukat jobboldalinak mondó pártok nem a háttérhatalom részei esetleg?
Én inkább ettől tartanék.
#8 "így ők se szavazzanak független, magyar pártra."
Kíváncsivá tettél. Nosza, melyik az a "független, magyar párt" amire inkább szavazni kellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!