Fideszesek miből gondolják úgy, hogy ők hazafiak?
Minden egyes megnyilvánulásukban érezni lehet a felsőbbrendűséget, hogy ők az "igazi" nemzetvédő keresztény magyarok, mindenki más meg kommunista, magyar ellenes hazaáruló.
Az értelmiségi fideszes ismerőseim mind ilyenek, szerintük Magyarország = Fidesz.
Azért mert szimplán buták. Hiába mondasz nekik épkézláb érveket ők ennyivel támadnak vissza:
-migransok
-soros
-a Gyurcsány jobb volt?!
...
Fentebb is láthatod. Kilopjak a szemüket, azt se veszik észre. A fiatalok is biztos azért mennek el innen (Németországba ahol sok a migráns) mert itt olyan jó. Egyszerűen buták és nem érdeklik őket a tenyek.
Az a gáz ebbe a sok okoskodó válaszolóba, hogy amellett hogy utálják a FIDESZ-t jobbat nem tudnak felmutatni.
Ellenzéken belül 2 értelmes pártot tudnék megemlíteni, de azok nem tagjai ennek az összefogásnak és olyan kevés szavazójuk van, de ahhoz képest több tettet mutatnak föl mint okoskodás.
Előbb az ellenzéket váltsák le.
A fidesz annyira egyenlő Magyarországgal, mint amennyire anno a kommunista párt volt rákosi és kádár idején.
A fidesz csak most (ál)nacionalista, mert Magyarországon most az a népszerű. Ha később a liberalizmus lesz mépszerű, akkor fidesz természetesen (újra) liberális párt lesz.
Orbán és fidesz ideológiai szélkakasok.
A keresztény és a magyar két különböző dolog. "Csak" 1000 éve vagyunk keresztények, de több tízezer éve voltunk ősmagyar hitűek.
Az a gondolat pedig, hogy aki nem ért egyet a fidesszel, az csak balliberális vagy jobbikos lehet, öléggé korlátolt gondolkodás mód.
Én személy szerint az összes politikust meg az összes pártot a pokolba kívánom. Mind orbánt, mind gyurcsányt egyaránt. Mindegyik szerintem hazaáruló. Egyikre sem szavaztam, egyik sódernek sem dőltem be. Büszke vagyok arra, hogy végeztem hétköznapi dolgaimat. Szeretem a hazámat és a nemzetemet. Számomra a fidesz túl baloldali. Sőt. A jobbik is. Egyiket sem tartom igazi nacionalistának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!