Tényleg nincsenek új emberek a politikában az ellenzékben? Olyan jók voltak ezek a régi emberek
Hihetetlen, de most hogy karigeri nyert jönnek vissza a régi őskövületi ellenzéki emberek...mint pl Draskovics és társai. Úgy gondolom hogy momentumos szavazóként az újat, változást akarom és nem azért szavaztam Karácsony úrra hogy ezek a régi emberek visszajöjjenek...
Monumentálisként nem is értem minek szavaztál a dékára, azaz a régi emeszpé és társaira. Mit vártál. Változás nem tőlük lesz.
Egyébként nincsenek új emberek, ezért is tart ott az egész, ahol.
Attól, hogy valaki régi arc, még lehet valamiben jó. Most ha egy frissen végzett, vagy még nem is végzett momentumos egyetemistát betesznek egy budapesti nagyvállalat éllére, aki azt se tudja merre hány óra, mennyivel lenne jobb?
Sosem értettem ezt a hozzáállást...
Konkrétan melyik mit csinált, amelyikkel problémád van?
Pl. Draskovics konkrétan tönkre tette az országot, mivel pénzügyminiszter volt, így szerintem az akkori gazdagsági helyzethez eléggé hozzájárult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!