Magyarországon hány stadiont kellene sürgősen felújítani vagy újat építeni a régi helyett?
Figyelt kérdés
A Puskás stadionnak a felső karéja életveszélyesnek volt minősítve és lezárták emiatt. Az egész épületnek rossz volt az állapota, nem csak a felső karéjnak. Szerencsére már épül az új. Hány olyan stadion maradt még, ami nem európai színvonalú Magyarországon?2019. okt. 26. 22:53
1/9 anonim válasza:
Akasztóit is ideje lenne már, Hajrá Stadler!
2/9 anonim válasza:
Szerintem 10 falunként építeni kéne egy stadiont legalább :D
3/9 anonim válasza:
"Szerintem 10 falunként építeni kéne egy stadiont legalább :D"
Most ez komoly? Mi az, hogy 10 falunként? Nem érdemel mindegyik falu 1 stadiont? Mit vétettek ellened a falvak?
4/9 anonim válasza:
Alig maradt pálya, amit a FIFA is annak tekint.
A stadionok éppúgy lerohanták a csodálatos szocializmusban, mint a vasút a posta még kb minden más
5/9 mindentudó99 válasza:
Nagyon sürgősen 20-25 öt. Kb ugyan ennyi ráér utána is .
7/9 anonim válasza:
Merjünk nagyot álmodni, ezért még kéne vagy ezer új stadion. Nem kell az ilyet elaprózni.
8/9 anonim válasza:
Szerintem a focipályákra is ráférne némi felújítás, valami hasonlóra a siker érdekében:
9/9 anonim válasza:
A korhazakat kellene valahogyan stadionna alakitani eu-s penzbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!