Miért mondják az ellenzékiek, hogy rossz az egészségügy?
Figyelt kérdés
Szerintem jó. Ugyanis nagyon sok 65+-os öregembert ismerek, akik még mindig jól tartják magukat. Ha rossz lenne, szerintem sokkal kevesebben élnének ebből a korosztàlyból. Régen az újkorban csakugyan rossz volt, de akkor alig 40 év volt csak a várható élettartam.2019. nov. 5. 14:06
11/13 anonim válasza:
Szerintem még sokan mások rettegnek attól, hogy magyarországon kórházba kerüljenek.. kb a szerencsén múlik a gyógyulás. Még gondolom nyilván a modortalan 50+ éves ápolatlan borostás orvosok a jellemzőek akik mintha téged okolnának, hogy megsérültél. Érdemes más ország egézségügyi ellátását hozzávetni magyarországhoz pl itt egy cikk:
12/13 anonim válasza:
Várható élettartam: 40 év. Ez Magyarországon az 1700-as években volt igaz.
13/13 A kérdező kommentje:
Képes nyavalyogni 70-80 évesen, hogy neki fáj a làba. Én szeretnèm, hogy 70-80 évesen fàjjon a lábam, mert az azt jelenti, hogy még életben vagyok, nem haltam meg fiatalon.
2019. nov. 7. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!