Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért gyűlölitek Mészárost?

Miért gyűlölitek Mészárost?

Figyelt kérdés

Ő egy sikeres vállalkozó, aki a tehetségének köszönhetően meggazdagodott.

Ha ti is gazdagok szeretnétek lenne, indítsatok ti is egy vállalkozást, akár EU támogatást is kérhettek.

2019. nov. 5. 09:06
1 2 3
 11/25 Micimacko67 ***** válasza:
80%

Kérdező te mikor és milyen vállalkozást indítottál? Mennyire sikeres? Előtted a siker receptje.....

Egyébként meg tényleg gyenge troll vagy......

2019. nov. 5. 12:38
 12/25 anonim ***** válasza:
80%
Akinek van vállalkozása, az tisztában van vele, hogy ilyen mértékű vagyonosodás ilyen rövid idő alatt tisztességes úton elképzelhetetlen. Ha megnézzük az állami megrendelések arányát és nyereségességét, akkor már az is látszik, hogy Mészáros miben annyira jó.
2019. nov. 5. 12:49
 13/25 anonim ***** válasza:
30%
Ekkora troll kérdést, mint ez?!
2019. nov. 5. 13:28
 14/25 anonim ***** válasza:
30%
Én a Zuckerberget gyűlöltem eredetileg, erre jött a Mészáros, mit tehettem volna?
2019. nov. 5. 18:05
 15/25 anonim ***** válasza:
51%
Aki lepontozott nem értem miért tette.
2019. nov. 9. 13:15
 16/25 anonim ***** válasza:
33%
Köszönjük Miniszterelnök Úrnak azt a rengetek munkát, amit hazánkért tesz !!! Míg Ön éjt-nappallá téve munkálkodik értünk, addig az ellenzék hazaárulásból jeleskedik éjt-nappallá téve !!! Szégyentelen banda !!!
2019. nov. 10. 19:53
 17/25 anonim ***** válasza:
68%
Mindannyian tudjuk, hogy az életben fontosabb a mázli, mint az ész. Jókor kell lenni jó helyen. Ez az előny behozhatatlan, kár is tagadni.
2019. nov. 12. 11:38
 18/25 anonim ***** válasza:
64%
Én valahogy azt sem nagyon tudom szeretni aki bejön a házba és kiviszi a tévét meg a videót, a drága Lőrinc meg jó pár TV árával károsított meg már mindenkit ebben az országban fejenként...
2019. nov. 20. 23:06
 19/25 A kérdező kommentje:
Nem károsított meg senkit, ő csak egy vállalkozó, aki sok melót elvállal.
2019. dec. 16. 12:20
 20/25 anonim ***** válasza:
30%

"Nem károsított meg senkit, ő csak egy vállalkozó, aki sok melót elvállal."

Mivel féláron is megcsinálta volna más vállalkozó így a különbözet adónkból ellopott forintok.

Holnaptól csak és kizárólag nálam vehetsz kenyeret! Alig 800/kg én se loplak meg igaz? Szimplán túlárazok........

2019. dec. 16. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!