Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti nem érzitek azt, hogy...

Ti nem érzitek azt, hogy Magyarországon az élet az elmúlt 9 év alatt egyre szürreálisabbá válik?

Figyelt kérdés

Csak néhány példa ami hirtelen az eszembe jut.

Európai uniós, NATO tagország vagyunk,de ennek ellenére jópofizunk az oroszokkal és a törökökkel

(amit az unió érthető módon nem tolerál)

Megjegyzem szerintem a török-Magyar,orosz-Magyar történelmi kapcsolatokból sose származott semmi jó.

Szidjuk az

EU-t,Brüsszelezünk miközben az Európai Uniótól jelentős anyagi forrásban részesülünk.

Egy 90 éves zsidó származású emberrel riogatják az embereket Magyarországon ( Soros) a patás ördöggel,hogy olyan politikát folytathasson a kormány ami a Magyar embereknek nem érdekük.

Így néhány ami hirtelen munka után eszembe jutott,de bőven lehetne sorolni még.

Ti hogy látjátok?

2019. nov. 3. 20:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
75%

Nekem meg az jön elő, amikor a volt KISZ-KB mókuska oktatást tart a demokráciáról a Parlament pulpitusáról, miközben hatalmi döntéssel kirekeszti a nép által oda küldött képviselőket...

Ilyen csak abszurdisztánban fordulhat elő!

2020. jún. 28. 16:51
 22/23 anonim ***** válasza:
0%

#21 Nocsak! Kíváncsivá tettél. Mikor is csinált ilyet gyurcsány, "a volt KISZ-KB mókuska", és kikkel? Rég volt már és csinált sok mocsokságot, beszélt sok sületlenséget, nem csak a parlament pulpitusáról, de őszödön a pódiumon is - de nem emlékszem kiket rekesztett ki.

Leírnád a sztorit rendesen?

2020. jún. 28. 17:19
 23/23 anonim ***** válasza:
82%

22; rossz helyen kapizsgálsz mókuska: a történet Kövér Laci bátyádról, és az ő undorító viselkedés-kultúrájáról szól, meg nem feledkezve a komcsi múltjáról... Gyurcsány is abból a hordából való, én nem vegyülnék vele sem...

Nézz utána jobban; nekem nem éri meg téged oktatni, felvilágosítani... meg annyi időm sincs, hogy a homályodból kikaparjalak.

2020. jún. 28. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!