Miért egyre erősebb az emberekben a Gyurcsány nosztalgia? Mi volt jobb akkor? Valaki azokban az időkben ismerte meg az első szerelmet?
"gyurcsány mellett fejlődött az ország, ma csak lopnak na ezért."
Ha ezt Gyurcsány is olvassa akkor valószínűleg ő röhög rajta a legnagyobbat. Hisz még ő is elismerte, hogy nem csináltak semmit. Azt megértem ha valaki elégedetlen a mostani kormánnyal és változást szeretne, de hogy miért pont Gyurcsánnyal képzeli ezt el az számomra felfoghatatlan.
Bárcsak Orbánék se csináltak volna semmit. Ma jóval előrébb lennénk, ha csak ülnek a valagukon 9 évig és néznek ki a fejükből.
Azokban erősödik, akik azt is figyelik, hogy melyik politikus milyen lehet mint EMBER!
Ezzel szerintem mindent elmondtam.
"Ma jóval előrébb lennénk, ha csak ülnek a valagukon 9 évig és néznek ki a fejükből."
Attól, hogy a mostani kormánnyal nem vagyunk elégedettek, még nem lesz Gyurcsány jó vezető. Volt rá lehetősége neki is, hogy bizonyítson. Ne legyünk már ennyire alacsony igényűek, hogy nem tudunk elképzelni egyiknél se jobbat.
Stadionok, tao, trollhadsereg, Hentes, kokain, k@rvák, ló wellness, Király a várba. Emiatt múzeumok a várból. rénszarvasvadászat, krumpli, valutatartalék, kátyús autópályák, járhatatlan utak,
ferihegyi bádogváros, omladozó vakolatok a fővárosban, magánnyugdíj, kötvényes betelepülők, minden pénz a seggtörlőknek, sajtó lenyúlása,
trollhadsereg, olimpia. Vizes vb mennyiért?, kerítés mennyiért méterenként? mennyivel nőtt USD-ben a GDP fejenként Gy és O alatt? Mennyi EU-s támogatást kapott GY és O? Hol magasabb vásárlóerőparitáson az átlagfizrtés Szófiában vagy Budapesten? Melyik EU-s fővárosban alacsonyabb mint Budapesten? Mi volt ezekre a kérdésekre a válasz 10 éve? 20 éve? Hol volt a budapesti életszínvonal a pozsonyihoz, szófiaihoz képest 20 éve és hol tart ma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!