Csalódtál kedves Fidesz szavazó, vagy kell még azért idő a Naaaaagy fellendüléshez?
Én se elsősorban a kormánytól várom a megoldást, de annak nagyon, nagyon, kimondhatatlanul örülök, hogy az a rohadt szemét tolvaj zs... banda eltűnt a balfenéken! Azért meg külön pezsgőt bontottam, hogy vége a vérszívó szadesznek meg a bokros ibolykáéknak!
Egyébként két számomra nagyon hasznos intézkedést már hozott az új kormány: eltörölte a közig. versenyvizsga kötelezettséget, és feloldotta az államigazgatási létszámstopot.
Mind a kettő ocsmány, értelmetlen intézkedés volt, ami csak a pályakezdők helyzetét nehezítette még tovább, míg a régi kádereket bebetonozta.
Én lennék a 3.
Mindenki eldönthette áprilisban hogy kire akar szavazni, az emberek többsége úgy döntött, hogy most a Fidesznek ad bizalmat. Lehet, hogy mint itt írtátok, néhány év múlva rájövünk, hogy nem kellett volna, de majd négy év múlva megváltoztathatjátok a mostani helyzetet. Addig meg nincs miért pattogni...
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:22
Én vagyok azt hiszem, hogy az első. Utoljára 2006 ban szavaztam a Fideszre. Nem értem hogy mit akartok 2 hónap alatt.
nézzük. pl amit ígértek, de nem is az ígéretek betartásának hiány az amit észre kellene vennetek, hanem az a sok dolog amit csinált a 2 hónap alatt.
pl a sok pártkatona beállítása iszonyú fontos pozíciókba. olyan helyekre ahova maximálisan szekértelem nélküli embereket állít be. kezdve az alkotmánybírósággal. jó lenne észrevenni, hogy ezek a tettek nem azt a célt szolgálják, hogy neked nekem jobb legyen az országnak, hanem csak a hatalom megerősítést.
Melyik kormány tenne ilyen intézkedéseket aki tisztességes és az ország érdekeit nézi? nekem lesülne a pofámról a bőr, ha azt papolnám, hogy a nép érdekében és akkor totál szakértelem nélküli pártkatonákat állítok be mindenhova, mert a hatalom az életem....
ezenkívül hazudnak de iszonyú pofátlan módon. arról beszélnek ,hogy "jajj nem tudtuk, hogy ennyire szar a helyzet" igenis tudták, egyik pozícióban fideszes van hosszú évek óta, olyan helyen ahonnan minden pénzügyi dolgot látnak, tehát hazugság.
egy tisztességes párt nem azzal kezdi, hogy megsemmisít minden konkurenst és a hatalmát erősíti, szakértelmet nélkülöz, stb. nah mind1. idővel észreveszitek ti is. én szarni fogok bele. azokat sajnálom akik nem rájuk szavaztak de mégis szívnak a szavazótáborának 40%-a és a 60% 2/3-a miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!