Mit jelent számodra okt.23? Mivel tőltötted a tegnapi napot?
A dédnagypapámat kényszermunkára ítélték utána, a nagypapámat meg halálra, így sokat jelent.
Munkával töltöttem a napot. Az emlékezet kedvéért meghallgattam egyszer az Egmont nyitányát.
Én otthon dolgoztam. Kiganéztam az istállót és kihordtam a földekre.
A szomszéd ünnepelt a helyi sporttelepen, majd rekedtre itta magát a kocsmában aki mellesleg Kuncze által kitüntetett munkásőr és rendőrtiszt is volt.
Reggel felkeltem, felvettem a melymagyar Bocskai egyenruhamat, felraktam az arpad savos es a nemzeti zaszlot a ruhamra, es megsimogatom a turulmadaramat.
Utana zsiros kenyeret ettem pirospaprikaval. Meghallgattam tobbszor a himnuszt es a szozatot.
Megfoztem a gulyast a panel erkelyen. Majd megettem.
Delutan megittam a szilvapalinkat. Utana terrorizaltam a csaladomat, este kimentem tiltakozni valami ellen, ami ugyan engem nem erint, de megiscsak osmagyar vagyok.
Masnap mentem 6 ra dolgozni, este 8ig bennt voltam, mindezt minimalberert. Szoval igaz magyar vagyok.
Ironia vege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!