Nem értem ezt a tegnapi dolgot! A Fidesz ennyire elbízta volna magát?
Biztos meg lettek volna (és meg is vannak) az eszközei hogy ezt a koalát szétcincálják a választások előtt. Elbízták volna magukat hogy így is nyernek? Esetleg szándékosan hagyták nyerni az ellenzéket? Vagy tán erőfelmérés volt?
Ha meg a koala tudott ilyen jól szerepelni akkor miért nem álltak össze már a parlamenti választások alkalmával???
mi az a koala?
bocs de nem vagyok NER ben képzett ember:)
Szerintem is fucsamód Budapesten tett be Győr helyett Borkai botránya. Persze nem erre akarom fogni az eredményt.
Most túltolta a Fidesz a mocskolódó kampányt. Amivel be lehetett volna mocskolni Karácsonyt, az a korrupciós, parkolós ügye. Igaz, abban meg mindenki benne van. Nem véletlen volt tabu. :D
Az olyan alternatíva, mint Puzsér meg 5% alatt. "Büszke" lehet magára Budapest.
Attól függetlenül jó munkát Karácsonynak. Én mindenképpen emlékezni fogok az igéreteire a rendbehozott egészségügyről, az orvoshiány megoldásáról, az ingyenes BKV-ról a kiskorúak és munkakeresők számára, az 1 gyerek = 1 faültetésről, a Tiborcz-adó bevezetésől, stb. :D
Máshol van a lényeg.
Összeálltak már akkor is, de
a parlamenti választáson csak magyarok szavazhatnak. Az Eu-son, meg ezen a külföldiek is.
Pesten vagy 90 ezer külföldi regisztrált a szavazásra most.
Én azt gondoltam, hogy fej-fej mellett Tarló győz Bp-en, meg megmarad Szeged és Hódmezővásárhely ellenzékiek, és kb ennyi.
Ehhez képest, ami tegnap történt, az döbbenetes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!