Ez a Bede Zsolt mit képzel magáról, hogy nőket bántalmaz?
13
Inkább, mint a varjú, vagy az ajtónak rohangálós, vagy a k.r.ajó képet csinálós, esetleg a széllelbélelt.
Vagy a rendelésre könnyezős, apró nemiséltemakkor kiszunokané.
Soroljam; mert bősz a választék, van még...
Igaz is, mert hőzöngő paraszt módjára nőket vakkomondorozni, az az igazi Magyarság.
Még néhány felest is be kellett volna verni előtte, hogy még Magyarabb legyen.
16
Inkább unikumot, hogy szép rákvörösen vigyorogjon a Karácsony mögött, nem?
Én nem értem azokat akik ott voltak. Sajnálom hogy a Pécsi szervezet tagja vagyok és nem a Budapestié!
Én néhány pillanat alatt simán kiprovokáltam volna abból a bar'mból, hogy megüssön! Semmi önkontrollja nincs!
Utána a szart is kirugdaltam volna belőle! Olyan verést régen láttatok, amit tőlem kapott volna!
#19 vagyok:
Ha én vagyok Barkóczi helyében akkor abban a pillanatban amikor megfogja a vállam, a kezét az ujjánál fogva csavarom ki, és töröm el az ujjait!
"Még néhány felest is be kellett volna verni előtte, hogy még Magyarabb legyen."
Az inkább német szokás és németebb lenne tőle.
#16, #19-nek:
Na mi van?
Még neked is elképzelhetetlen, hogy a zsaruk is pártkatonák?
A kórházban elkészítették a látleletet arról ami szerinted nem történt meg, és a büntető-feljelentés megtéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!