Karácsony Gergely fel fogja oldani a 2-es metró lassítását?
Felszínen van olyan, hogy vigyázz, gyerekek, de csak ajjor, tanítási nap van, iskolások vannak a közelben, de egyébként, meg nem?
Olyan van, hogy tilos balra kanyarodni, de éjszaka, ha nincs forgalom, akkor szabad?
A lassú jel, az lassújel.
A forgalmi utasítást (?) lehet úgy megcsinálni, hog a vezető belátására van bízva? Hoyan lesz menetrend tartva, ha az egyik szerint, lehet döngrtni, a másik me csak tízzel megy?
Tizenhárom évig vezettem a 2-es metrót, még a régi orosz vonatokat. A falevél akkor is probléma volt, de kifinomult vezetéssel semmi gond nem volt, meg tudtunk állni, bárhol. De akkor is volt olyan, hogy megcsúszott a vonat,igaz,nem métereket.
A teljes automatizálás a 2-esen itt visszacsapott, mert szerintem valamit nem vettek meg, ami fontos a jó rendszerhez. A kerék mindenen csúszik, típustól fuggetlenul.
Egy kis adalék, a metró igazgatósága mindig korlátolt és általában ejtőernyős káderekből állt. Azok a típusok, akik gurítanak valamit, ha tolni kellene és fordítva.
Jelenleg egy HÉV-es igazgató van a metró élén, ennyit ért hozzá, a mamelukjai pedig szarnak bele, nem ér semmit a műszaki vezetés sem.
Így ötven évig is cammoghat, nem old meg semmit.
"pont a zuglói szakaszon van ez a probléma"
A metrónak nincs zuglói szakasza! Kőbányai szakaszon van a probléma, én sem lehet rá számítani, hogy politikusok fogják megoldani. Ott egyébként fideszes a polgármester.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!