A Fidesz értelmezésében mit jelent a demokrácia?
Tehetek én arról, hogy aki maga is asszisztál a demokrácia leépítéséhez az nem látja a probléma gyökerét?
Ha annyira érdekel mi hiányzik a magyar demokráciából és miért van leépülőben, tessék bebaggyogni egy független politológushoz, vagy nemzetközi szervhez és érdeklődni. Szerintem a többség nagyon is érti, hogy mire gondoltam, mégha nem is sorolok fel minden olyasmit, mint pl. miniszterelnöki döntés miatti ellenőrizhetetlenség, különbíróságok gondolata, az OLAF és EU Ügyészséggel való ellenkezés stb. stb... se időm, se energiám, se kedvem mindent felsorolni, hogy lezárt őket annyival, hogy "nem igazak", vagy hogy "külföldön is vannak furcsa dolgok". Tessék felelősen gondolkodni, és kritikusnak lenni a saját pártoddal szemben is, jobbat nem tudok tanácsolni.
"mindenki arra szavazott akire akart"
Ez már így, ebben a formában nem igaz kedveském.
Nekik mindent, másnak semmit!
(Na jó, 5 kg. krumplit!)
#17 Nagy nagy hülyeségeket hordtál össze.
Éppen a "befolyásos civil szervezetek" tesznek magasról a demokráciára. A senki által meg nem választott, semmiféle joggal fel nem ruházott és esetenként külföldről finanszírozott szervezeteknek a valóban az emberek által megválasztott demokratikus vezetés elleni fellépése a legnagyobb szégyen és kár a demokrácia ellenében.
# 18
Úgy tűnik félreértetted amit írtam. Én is azt állítom, hogy bizonyos civil szervezetek működésükkel aláássák a demokrácia eredeti célját.
Ha valóban félre értettem, akkor elnézést kérek érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!