Miért nem lehet elfogadni hogy a Budapestiek úgy döndöttek hogy Karácsony legyen a főpolgármesterük?
Én elfogadtam, csak nem értem...
Mert odáig világos, hogy fidesz pofátlansága már túlment egy határon. De lehet akármilyen erős is az Orbángyűlölet, azért még nem kell hülyének lenni, hogy egy ilyen teljesen dilettáns,mindenkit hátbaszúró, nyámnyila balfék kezébe adjuk a világ egyik legszebb városának irányítását...Karácsonyra egy kerületet nem lehetett rábízni, Zuglóban a mezei szoci képviselők megették őt reggelire. Mit fog kezdeni a fővárossal?!
Ésszel kell szavazni, nem pedig indulatból. Értem én, h rohadjon meg Orbán, de azért ne mindenáron. Meglesz még ennek a böjtje, hogy egy olyan embert választottunk polgérmesternek, aki teljesen alkalmatlan.
Teljesen mindegy, hogy alkalmatlan. Ha nem ugrál úgy a Fidesz, ahogy kell, akkor csak annyit, Orbán betart nekünk.
Már 4 kerületben be is tartottak neki. 22-ben sokkal nagyobbat fog bukni a Fidest, ha így folytatja.
Már hoztak egy új rendeletet, a bírosággal betart a Ligetnek, a Lokál megy a levesbe. És még csak 2 napja van hivatlban.
"Karácsonyra egy kerületet nem lehetett rábízni, Zuglóban a mezei szoci képviselők megették őt reggelire. Mit fog kezdeni a fővárossal?!"
Mi siklott félre annyira abban a kerületben, hogy így mellre szívtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!