Szerintetek azok, akik Karácsony Gergelyre szavaztak, mennyire voltak tisztában azzal, hogy kerületi polgármesterként milyen színvonalú munkát végzett az előző ciklusban? Vagy mindegy is volt?
Figyelt kérdés
2019. okt. 16. 12:24
21/21 anonim válasza:
Nem igazán voltak tisztában Karácsony "igazi" arcával. Ezért szerintem valahol mégiscsak jó, ha ezzel a következő években szembesülünk.
Hofi megmondta: "A korrupció az, amiben én nem vagyok benne"
Ezért az ellenzék tényleg mindent korrupciónak látott, még azt is, ami nem is volt az.
Most, hogy hatalomra került az ellenzék, a saját korrupciós ügyeiben majd egészen másképpen fogja látni a dolgokat, mert onnantól kezdve az már "üzlet" lesz a számukra!
A nagy számok törvénye alapján, pedig nem nehéz belátni (az elvakultakat, és az anyagilak is érdekelteket leszámítva), hogy ki lopott a legtöbbet: állam adósság, deviza hitelek elterjedése, privatizáció stb.
Boldog Karácsonyt kedves Budapestiek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!