Csak én vagyok teljesen összetörve mióta kikapott a Fidesz a fővárosban?
Én is szomorú vagyok, mert ha kikapott volna az összefogás, 2022 -re egy olyan formáció jöhetett volna létre, ami valódi változást hoz.
Ehelyett most vagy jön vissza Gyurcsány és bandája, vagy Karácsony annyira elbénázza, hogy megint a Fidesz lesz hatalmon.
Ami pozitívum, hogy a Fideszes képviselők életkora folyamatosan emelkedik és nincs rendes utánpótlás, továbbá a korrupció is növekedni fog, így talán a vidékieket is sikerül felébreszteni.
Masodszor esik arcra a köpcös es csapata. Es most sem engedtek a nagy arcbol. Most is azon kattogtok, hogyan lehetne meg jobban csalni.... Eszetekbe nem jut, hogy az emberek rohadnagy resze nem ker beloletek, de nem volt ertelme szavazni, amig hatfele szalamizta a posztkomcsira atirt valasztasi rendszeretek az ellenzeket. Most 1:1 a felallas, visszanyalt a fagyi, illetve elkezdte. Semmi sem tart orokke- a diktaturak foleg nem, kulonosen Europaban, a XXI. szazadban.
Nagyon rohogok, amikor azt olvasom, orban engedte labdaba rugni az ellenzeket, mert igy hatha onmagat zabalja fel 2022-re. De nem igy van. 2022-ben mar nem lesz fideszhatalom.... VAgy nem lesz orszag.
15
Hát nem akkor állt oda a mi kiskarácsonyunk a közt. elnöki hiv. elé, hogy megfenyegesse az Ádert? A magas részvétel miatt, ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!