A magyarokra rá fog égni a szégyen, hogy támogatják Erdogant a kurdok kiirtásában?
Erre sem mentség, sem magyarázat nincs.
Ez a húzás minden demokratikus ország szemében "Persona non grata"-vá, azaz nemkívánatos személy-jé tett minket!!!
És mi a helyzet azokkal aki fegyvert szállítottak a törököknek?
Konkrétan a franciákkal, németekkel?
Bírom a magyarokban, hogy azt hiszük hogy mi szartuk a spanyolviaszt, és számít is valamit, hogy orbán pózolt a kecskepásztorral. Megtette merkel is, meg a makaron is, cask ugye nekik nyalni kell. vagy mi
Szerintem a legtöbb gondolkodó ember felfogja hogy Orbán nem egyenlő Magyarországgal.
Mellesleg vicces hogy a keresztény nemzethy főni a muszlim agresszrokhoz megy puncsolni.
A külföldiek annyit látnak, hogy zsinórban háromszor választotta meg őket az ország 2/3-os többséggel.
Törökország NATO-tagállam, szóval nem értem, hogy a franciák és a németek miért ne adhattak volna el nekik fegyvereket.
6# Ja, értem. Ha NATO tagok, akkor nem számít hogy kit ölnek meg vele, de ha orbán pacsizott (mellesleg európa nagyjai is) erdogannal, akkor ö nagyobb bünös, mint aki a kezébe adta a fegyvert. Nagy logika.
Nehéz lehet neked most. Nem tudom hogy tudnál kijönni jól abból, hogy orbánt fikázni kell úgy, Mellette meg a többi pacsizónak nyalhass:
Neked tényleg ennyi eszed van?
Amikor eladták nekik a fegyvereket, akkor még nem öldököltek kurdokat, csak simán egyik NATO-tag fegyvereket adott el egy másik NATO-tagnak.
Most viszont az a helyzet áll fenn, hogy konkrétan a török offenzívát támogatja a magyar kormány. Látsz ilyet a franciáktól és a németektől? Nem.
Én személyesen a magyaroktól sem látam. Azt láttam, hogy a támadás elött pacsiztak. Mint a többiek is. Ök sem láttak a jövöbe.
Azt meg hogy azóta támogatják-e, csak a balos médiából tudom.
Ahogy a balos médiának nem hiszem el amit az ellenfeléröl állít ugyanúgy pl. az origo állításait sem hiszem el a baloldalról.
Ennyi. Összeadom a kettöt, és elosztom 2-vel, akkor kb. megkapom az igazságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!