Épp egy szavazókör mellett mentem el, amikor érkezett egy DKV-s (ergo önkormányzati tulajdonú) csuklós busz különjáratban tele nyugdíjasokkal. Ekkor már tudtam a végeredményt. Ezen kívül persze Debrecenben is sok a patkány...
2019. okt. 15. 16:31
12/25 anonim válasza:
Debreceni vagyok. Nem vagyok fideszes, de nem is mondanám magam baloldalinak. Próbálom objektíven értékelni a pártokat, politikusokat. Azért szavaznak a fideszre Debrecenben, mert anno Kósa megválasztásával indult be a város fejlődése, látványos volt a szépülés, ami azóta is tart. Most meg ugye jön a BMW gyár. Szóval én nem csodálom.
2019. okt. 15. 16:55
13/25 anonim válasza:
"Meg ugye jön a BMW gyár"
Ez nagyon szépen lefedi a magyar valóságot, a magyar emberek szolgalelkűségét. Örvendenek és hálát adnak hogy egy újabb rabszolgatartó gyártósor érkezik ahol minimálbérért kidolgozhatják a belüket. És nekik ez pozitívum, ez fejlődés, ez eredmény. Gratulálok, kezdem kapisgálni miért olyan népszerű még mindig a Fidesz. A magyar úgy néz ki imád szenvedni, rabszolgának lenni, szarul élni. És még büszke is rá.
2019. okt. 15. 16:59
14/25 anonim válasza:
Nem kell ennyire feketén fehéren látni a dolgokat. Mi debreceniként örülünk a BMW-nek. Na nem azért, mert a családból bárki ott fog dolgozni. Hanem mert egyrészt ezzel infrastrukturális fejlődés jár, csökken a munkanélküliség, más munkahelyek szabadulnak fel, az ingatlanok esetében árfelhajtó hatású és sorolhatnám. Sok miskolci örült volna, ha hozzájuk mentek volna. De itt nemcsak a BMW-ről van szó. Debrecen egy stabil, szép város lett fideszes irányítás alatt, mondom ezt úgy, hogy életemben nem szavaztam még a fideszre. (Kósára se, mert én nem járok szavazni)
2019. okt. 15. 17:14
15/25 anonim válasza:
"az ingatlanok esetében árfelhajtó hatású és sorolhatnám."
És megmondanád ebben mi a jó? Az így is nevetségesen, megfizethetetlenül magas ingatlanárak még tovább emelkednek, de jó is lesz... És akkor még csodálkozás van, hogy egyre több ember él még 30+ évesen is a szüleivel? Mégis hogy a bánatban vegyen vagy akár béreljen lakást?
2019. okt. 15. 17:29
16/25 anonim válasza:
Nekünk azért jó, mert jó pár ingatlanunk van a városban, és nem hullott az ölünkbe, a szüleim évtizedekig keményen dolgoztak ezért.
2019. okt. 15. 18:01
17/25 anonim válasza:
"az ingatlanok esetében árfelhajtó hatású"
Ja, de jó is, hogy most 20 millió egy panel és 35 millió egy normális kertes ház, így kb. soha az életben nem fogok tudni a panelből házba költözni. 5 éve még azt gondoltam, hogy 8-10 év és menni fog...
"Debrecen egy stabil, szép város lett fideszes irányítás alatt"
Szépnek nem mondanám, mindenhol térkő és beton, a fákat meg irtják. És eléggé élhetetlen lett az utóbbi időben: a közlekedés káosz, parkolni lehetetlen és még tovább akarják csökkenteni a parkolók számát.
2019. okt. 15. 19:05
18/25 anonim válasza:
#17 egyik érveddel ütöd a másikat. Először zöldként panaszkodsz a fakivágás és a térkövezett területek növekedésére a zöld területek kárára, utána meg a parkolókat hiányolod. Szerinted hova kellene parkolniuk az autóknak? Pázsitra?
2019. okt. 16. 10:04
19/25 anonim válasza:
#18: Szövegértelmezési problémád van?
A fákat az utca széléről vágták ki, a parkolóval kapcsolatban meg azt írtam, hogy a MEGLÉVŐ parkolókat szüntetik meg, hogy térköves sétálóutcát csináljanak a helyére.
Ja, meg persze van helyette mélygarázs, ami éjjel-nappal fizetős (vasárnap is) és mocskos drága.
2019. okt. 16. 10:36
20/25 anonim válasza:
Szerintem ott is mindenki meglepődött volna az eredményen ha van ellenzéki összefogás. Az alacsony ellenzéki részvétel teljesen egyenes következménye volt a szavazatok megoszlását garantáló külön indulásnak. A debreceni ellenzéki szavazók csak bebizonyították, hogy nem hülyék, tudnak összeadni, kivonni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!