A százezer külföldi aki elment szavazni ők miért kaptak szavazati jogot Budapesten?
Nikola Gruevski vajon kire szavazott?
Gergőre természetesen, mint a legtöbb normális ember.
#10 "Egyátalán miért vannak külfödiek Budapesten?"
Nem tűnt föl neked hogy 29 éve szabadon lehet jönni ebbe az országba és menni innen külföldre? Hogy 2004 óta az EU tagjai vagyunk?
Hogy lehet ilyen baromságot kérdezni?
"ide vezet a túlzott betelepítés. Valószínűleg ezért is szavaztak mindenáron az ellenzékre a magyarok, mert nem ezt akarják"
Én mintha úgy hallottam volna, hogy az ellenzék támogatja az illegális bevándorlást, tehát akkor pont nem az ellenzékre kellett volna szavazniuk azoknak, aki szerint máris túl sok a külföldi Budapesten.
"Én mintha úgy hallottam volna, hogy az ellenzék támogatja az illegális bevándorlást"
A fideszesek igen "úgy hallották", csak az a baj, hogy az ellenzékiek meg a valóságban élnek és tudják, hogy kizárólag a Fidesz folytat betelepítést.
# Hazudsz mint a vízfolyás megint, aztán újra meg újra.
A kampánynak vége, a jónépet már beetettétek, felesleges erőlködni tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!