Mit szóltok ahhoz, hogy nem csak megválasztották Karácsonyt, de sokan cinikus módon örülnek ennek és tagadják a dolgait?
Rühellem a Fideszt, de szerintem Karácsony alkalmatlan a posztjára. Én bírtam a Tarlóst, emberileg is.
Az ellenzékre meg csak azért nem szavazok, mert "nem Fidesz". Sajnos ez a legnagyobb "érv" az ellenzék mellett, de nagyon sokszor rosszabbak, mint a narancssárgák... Ingatlanadó? Jézus... Vasárnap is parkolási díj, és úgy is adósságba van verve Zugló? Atyám...
Ennyire mélyre ne süllyedjünk.
Viszont azzal egyetértek, hogy kell egy viszonylag erős, életképes ellenzék, hogy a Fideszt "kordában tartsa".
De kikkel? Gyurcsánnyal? Karácsonnyal? Puzsérral? Németh Szilárddal? Toroczkaival? Nagy Blankával?
Sajnos a magyar politika a velejéig el van romolva...
Igen-igen, túdom-túdom, Szili nem ellenzéki. Az ő példájával arra akartam rávilágítani, hogy mindkét oldal tele van nyomorékokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!