Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az oka ennek, hogy az...

Mi az oka ennek, hogy az ellenzék ennyire jól szerepelt, főleg, ha Pestet nézzük?

Figyelt kérdés

2019. okt. 14. 07:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%
sokan szavaztak rájuk.
2019. okt. 14. 07:36
 2/20 anonim ***** válasza:
62%
Kevés volt a krumpli.
2019. okt. 14. 07:38
 3/20 anonim ***** válasza:
68%

soka tolvaj hazug a fideszben

így az emberek nem rájuk szavaztak

ennyi

2019. okt. 14. 07:50
 4/20 anonim ***** válasza:
83%
Azért, mert már sok helyen úgy vannak az emberek a Fidesztől már bármi jobb.
2019. okt. 14. 07:57
 5/20 anonim ***** válasza:
84%
Elegünk lett abból, ahova a magyar Erdogan süllyesztette ezt az országot.
2019. okt. 14. 07:58
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy idő után minden politikai formáció elveszti a varázsát. A 80-as években a szocializmuson is mindenki röhögött már. A Fidesznek is ez lesz a sorsa.
2019. okt. 14. 08:01
 7/20 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Az emberek nagy részének elege lett a narancsködös hazugságokból.
 8/20 anonim ***** válasza:
80%

A télen szervezett tüntetések hatása most ért be, a túlóratörvényre adott reakció meglehetős gyűlöletet keltett, pedig azóta kiderült, hogy nem sok embert érint.

Az ellenzéki összefogás a pozíciószerzéshez elég volt, de kérdés, meddig tart majd a nagy barátság, mert most olyan - aki kapja marja - helyzet állt elő, úgy értem, hogy az ellenzék tovább folytatja majd várhatóan a saját taktikáját, ami a besározáson alapul, de szerintem most elsősorban egymás ellen fognak acsarkodni, a választóik meg kábultan nézik majd a küzdelmet.

Magam egyébként nem szavaztam, nem szoktam, mert csalódtam már, méghozzá nagyon, mert az a politikai erő lett vagy két évtizede megválasztva, amelyikre szavaztam, de nem volt benne köszönet, azóta a többséghez tartozom, akik nem szavaznak és nem idegesítik magukat azzal, hogy másnak kikaparják a gesztenyét.

Vidéken az emberek jobban konzervatívok, nem kultiválják a narkót, az LMBTQ-t, a bevándorlókat, a csöveseket, egyáltalán a liberalizmusnak kisebb a tábora és nagy valószínűséggel a keresztény vallás is jobban reprezentált.

A városi életmód jobban kedvez a liberalizmusnak és jobban is lehet befolyásolni a városi embereket, úgy értem, hogy jobban figyelnek az Unióra is, a médiára is, a vidékieket kevésbé érdekli, sokan TV-t sem néznek, újságot sem olvasnak, de szeretnek úgy élni, ahogy élnek és nem akarnak változtatni rajta.

Főleg a falvakban éreznek így.

9/20 anonim ***** válasza:
100%

Mert sokan úgy vannak vele, hogy a fidesznél bármi jobb (előttem már valaki leírta, pedig igaza van, tényleg ez az egyik ok)

A másik, hogy a Borkai ügy miatt szerintem sok ember aki nem ment volna el szavazni elment...

2019. okt. 14. 08:13
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ez érdekes, hogy a borkai ügyet emlegetik, miközben Győrben meg megválasztották polgármesternek. Egyébként én is kíváncsian várom mi lesz a kimenetele ennek az ellenzéki győzelemnek Pesten. Eddig volt egy közös ellenzék, aki ellen összefogtak, azonba ez kvázi eltűnt most Budapesten, így vagy egymásnak esnek (vagy együtt működnek továbbra is, erre én elég kevés esélyt látok). Már csak abba belegondolva, hogy jobb és bal oldal összefogásából alapjaiban ellentétek kellene hogy keletkezzenek.
2019. okt. 14. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!