Mi az oka ennek, hogy az ellenzék ennyire jól szerepelt, főleg, ha Pestet nézzük?
soka tolvaj hazug a fideszben
így az emberek nem rájuk szavaztak
ennyi
A télen szervezett tüntetések hatása most ért be, a túlóratörvényre adott reakció meglehetős gyűlöletet keltett, pedig azóta kiderült, hogy nem sok embert érint.
Az ellenzéki összefogás a pozíciószerzéshez elég volt, de kérdés, meddig tart majd a nagy barátság, mert most olyan - aki kapja marja - helyzet állt elő, úgy értem, hogy az ellenzék tovább folytatja majd várhatóan a saját taktikáját, ami a besározáson alapul, de szerintem most elsősorban egymás ellen fognak acsarkodni, a választóik meg kábultan nézik majd a küzdelmet.
Magam egyébként nem szavaztam, nem szoktam, mert csalódtam már, méghozzá nagyon, mert az a politikai erő lett vagy két évtizede megválasztva, amelyikre szavaztam, de nem volt benne köszönet, azóta a többséghez tartozom, akik nem szavaznak és nem idegesítik magukat azzal, hogy másnak kikaparják a gesztenyét.
Vidéken az emberek jobban konzervatívok, nem kultiválják a narkót, az LMBTQ-t, a bevándorlókat, a csöveseket, egyáltalán a liberalizmusnak kisebb a tábora és nagy valószínűséggel a keresztény vallás is jobban reprezentált.
A városi életmód jobban kedvez a liberalizmusnak és jobban is lehet befolyásolni a városi embereket, úgy értem, hogy jobban figyelnek az Unióra is, a médiára is, a vidékieket kevésbé érdekli, sokan TV-t sem néznek, újságot sem olvasnak, de szeretnek úgy élni, ahogy élnek és nem akarnak változtatni rajta.
Főleg a falvakban éreznek így.
Mert sokan úgy vannak vele, hogy a fidesznél bármi jobb (előttem már valaki leírta, pedig igaza van, tényleg ez az egyik ok)
A másik, hogy a Borkai ügy miatt szerintem sok ember aki nem ment volna el szavazni elment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!