A Fidesz bosszút fog állni Budapesten?

A hatos válaszban, amit csúnyán lehúztatok jelenleg bullára, pár szóval leírtam a várható jövőt.
Bizonyára senkinek sem tetszett, de most gondolj bele, minek tömné a Fidesz pénzel, beruházásokkal az ellenzék fellegvárait?
Teszem azt felújítanak egy stadiont drága pénzen, ami egy csomó szakosztálynak helyet adhatna, erre az ellenzék összeszedi a sok kisebb, nagyobb kivitelezési hibát, ami valószínűleg tételesen szerepel az átadási listán és garanciális javításra vár, aztán bőszen lobogtatja, hogy milyen vacakul csinálták meg, majd ha átkerül az üzemeltetés az ő hatáskörükbe, direkt nem foglalkoznak vele, csak hogy elmondhassák, hogy felesleges pénzkidobás volt és hagynak mindent lezülleni, csak hogy keresztbe tegyenek a kormánypártnak, így ha jól belegondol az ember, nem is érdemes ilyen helyekre a pénzt pocsékolni, érdemesebb olyan helyre vinni a beruházást, ahol azt meg is becsülik és örülnek neki, hálásak érte, ráadásul így a kormányhoz közeli polgármesterek helyi népszerűségét növelik a sikerekkel, nem az ellenzékét.
Értem én, hogy fáj az igazság, de az akkor sem változik.
Mellesleg nem vagyok Fideszes, csak logikusan próbálom a várható fejleményeket kitalálni, így ez nem bosszú a kormánypárt részéről, hanem a várható logikus lépés, amiben semmiféle harag nem szerepel, egyszerűen nem is tehet mást, ha az ellenzék lenne hatalmon, az is ugyanezt csinálná, csak a saját táborát erősítve, a másik irányba.
Vagy azt gondolod, hogy előzékenyen mindent megtennének, hogy egy Fideszes polgármester népszerű legyen?
Természetesen nem, mert mindkét politikai párt abban érdekelt, hogy az ellenfél polgármestere csődöt mondjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!