Hány óra körül várható az önkormányzati választás eredménye 95%-os feldolgozottsággal Budapesten?
Attól függ, hogy urnazáráskor mennyire kígyóznak a kígyók.
Egyébként este 10-11 körül már jó feldolgozottság szokott lenni.
Mentek a zöldek mindenkinek, köszi!
Bár szerintem Tarlós nyer (én nem rá szavaztam), mások családból rá szavaztak, ők viszont úgy gondolják, Karácsony nyer, főleg ilyen magas részvétellel (szerintem meg a magas részvétel Tarlós malmára hajtja a vizet..majd meglátjuk).
Utolsó, ezt te se gondoltad komolyan, ugye? :D Bár a megfogalmazáson azért látszik, hogy nem. :)
#3 "És miért titkolják előlünk már most? Megint elhallgatnak valamit a szegény átlagpolgároktól?"
Mit titkolnának szerinted?
Este 7 előtt tilos az urnákat kinyitni, ez a törvény. Ha mindenki elment volna szavazni a körzetben akkor sem nyúlhatnak hozzá korábban. Az egyik kis faluban csak 13 szavazó van és már reggel elment az összes szavazni. De náluk is csak este 7-kor lehet felnyitni az urnát és megnézni kire szavaztak. Utána lesz mit elmondani az eredményről.
Amúgy Tarlós se volt annyira borzasztó, meg biztos, hogy több kormányzati támogatást tudna szerezni.
Viszont annyira kíváncsi vagyok a nerbirkák hisztériájára, ha kiderül, hogy "nyertünk mi kommancsok". Legszebb öröm a káröröm. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!