Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz velünk ha a bevándorlá...

Mi lesz velünk ha a bevándorláspártiak kaparintják meg Budapestet?

Figyelt kérdés
Bele se merek gondolni. Pár nap alatt leamortizálják szegény fővárosunkat :(
2019. okt. 13. 16:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
Mit lehet rajta leamortizálni? Tesznek a 3-as metróra légkondit vagy mit?
2019. okt. 13. 16:27
 2/12 A kérdező kommentje:
mondjuk be engedik a migránsokat azok majd elintézik!
2019. okt. 13. 16:30
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
Ha akarnák se tudnák. De nem is akarják. Emlékszel, hogy legutóbb is ki engedte a Keletihez a migránsokat?
2019. okt. 13. 16:33
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Aztán hogy engedik be, Budapest határa egy centiméteren sem esik egybe az országhatárral.
2019. okt. 13. 16:33
 5/12 anonim ***** válasza:
70%
Nem a főpolgármester dolga elbírálni a menekültkérelmeket az marad állami hatáskörben
2019. okt. 13. 16:34
 6/12 anonim ***** válasza:
15%
Vagy búvárruhában fognak jönni ugye kedves kérdező?
2019. okt. 13. 16:39
 7/12 anonim ***** válasza:
20%
Van olyan bevándorló, aki Pestre akarna jönni?
2019. okt. 13. 16:40
 8/12 anonim ***** válasza:
63%
Erre nem is gondoltam. Látod, a tengeralattjáró ellen nem is védekezünk. De lehet, hogy repülőgépről dobják le őket ejtőernyővel. Vagy trebuchettel katapultálják el őket idáig. Vagy idomított delfinekkel úsznak fel a Duna torkolatától. Az utolsó ötlet a legvalószínűbb.
2019. okt. 13. 16:41
 9/12 anonim ***** válasza:
39%

Minden a 2016-os 43%-os sikertelen népszavazásnál dőlt el. Akkor nem sikerült a kormány honvédelmi terve, így a bevándorláspártiak szabotáltak mindent. Az elmúlt 3 évben emiatt bejött 1,5 milliárd migráns, az iskolákban a megjelent a napi imádkozás és arab nyelv oktatása, a stadionokat pedig minaretekké építették át. Ezt a kommentet is csak azért tudtam leírni, mert van 1 darab netkávézó még, ami nem a no-go zónában található, és csadort vettem fel, így el tudtam a nők között vegyülni a városban, különben lőttek volna, mert fehér vagyok.

Ja, várj, mégsem. Mert a kutya nem akar ide jönni. Mikor nem volt kerítés, akkor is elmentek az élhető nyugatra, ahogy a magyarok is teszik, ha rákényszerülnek.

2019. okt. 13. 16:52
 10/12 anonim ***** válasza:

"Nem a főpolgármester dolga elbírálni a menekültkérelmeket az marad állami hatáskörben"

Mindent elmond az ország szellemi szintjéről,hogy ennek ellenére mégis ezzel kampányolnak.

Migráns,migráns,migráns.

2019. okt. 13. 17:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!