Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha itt született akkor automat...

Ha itt született akkor automatikusan jobb polgármester lesz?

Figyelt kérdés
Városokban 2 olyan polgármester jelölt van aki esélyes a győzelemre. Az egyikük egy volt MÁV alkalmazott aki nagyon mély "barátságot" ápol az aktuális Fideszes képviselővel. Igazából meghallgattam a beszédeit elmentem a nyílt fórumra is. Ott az esett le, hogy ez az ember semmilyen szinten nem alkalmas ilyen pozíció betöltésére. Nem akarok csúnyán fogalmazni de buta hozzá. Amiket mond azokat pedig annyira betanították neki, hogy barátnőm szerint egy kommunikációs tanácsadó és egy beszédtechnika tanár keze biztos benne van. Két érvet emlegetett mindig ő ebben a városban született meg há én melós voltam. Mintha minden fizikai dolgozó egy szinten lenne vele. A másik egy 15 éve a városban élő egyetemi oktató és céges szaktanácsadással foglalkozó férfi. Engem is tanított pár éve és megnyerő benne az, hogy nagyon jó a logikája és mindent rendszerben lát. Viszont amit ellene sokan mondanak "Hát az meg nem is ide valósi" 15 éve költözött ide.

2019. okt. 13. 11:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem... Nálunk most van mindkettő. Mondjuk a normálisabb idevalósi volt mindig, de mivel a másik ezzel nem tud érvelni ezért azzal érvel, hogy neki gyerekei vannak. A képviselőjelöltjei is. Nem mondanak semmit, csak mocskolódnak, nincs programjuk. Állandóan azzal jönnek, hogy nekik mennyi gyerekük van. :D Persze az benne van, hogy mivel odavalósi, akkor jobban érdekelheti a város sorsa, de ez nem feltétlenül így van, attól még nem lesz jó vezető, hogy ő ott született.
2019. okt. 13. 11:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Az itt születtem nem érdekel, nem is lesz tőle jobb, nyilván aki csak 1-2 éve költözött a városba/faluba az ország túlsó végéből, az más eset. De 10-15 év alatt nehogy már ne ismerje annyira a települést, hogy tudja, mik az orvosolandó problémák, helyi sajátosságok, mi a település története, kik a helyi "nagy emberek"(pl vállalkozok, politikai és egyéb kapcsolatokkal rendelkező emberek) stb.
2019. okt. 13. 11:59
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Csak ettől még nem lesz jobb polgármester, de az emberek ezt mégis jobban szeretik, szívesebben szavaznak egy ott születettre, mert úgy gondolják, hogy aki nem ott született, az mit tudhat a város ügyeiről, hogy akar ott nagy ember lenni...
2019. okt. 13. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!