Mi a véleményetek az alábbi videóról?
https://www.youtube.com/watch?v=zSHesuPXhtY
Semmi különbség a fideszes és mszps-s nyugdíjasok között. Semmi...
Ezt a kérdést már én is feltettem délelőtt, de nem baj, minél többen látják annál jobb...
Nem sok mindent lehet hozzáfűzni.
Borzalmas állapotok uralkodnak itthon, ha teljesen pártszinpátiától függetlenül nézzük, akkor is vitathatatlan...
És, hogy egy random eseményen egy egész kis tömeg összegyült és ezen a szinten vannak mind, egytől egyig, az arra enged következtetni, hogy ez az átlag az 50 feletti korosztály körében.
(átlagról beszélek, biztos sok kivétel van)
1# Upsz, nem láttam, bocsánat. Egyetértek veled.
2# Pedig az idősek sokszor sokkal bunkóbbak a fiatalokkal, szóval több tiszteletet a fiataloknak! Amúgy a nagyszüleimet pl. szeretem, szóval ez csak az egyéniségtől függ.
Ömm... amúgy itt nem a nyugdíjasok fiatalokhoz való hozzáállását kérdőjelezem meg, hanem a politikai vitakultúrájukat. Na, arról mi a véleményed?
Amúgy nem tisztem az időseket megsérteni. Tisztelem őket, ha nem akadályoznak semmiben, vagy ha nem pofáznak bele más mondanivalójába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!