Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire szavazzak a választásokon?

Kire szavazzak a választásokon?

Figyelt kérdés

Ez az első választás amin szavazhatok, de a szüleimet hiába kérdezem, azt mondják; Nagykorú vagy, te döntsél.

De én nem igazán ismerem a pártokat.

18/f

2019. okt. 10. 10:44
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
32%

Fidesz ha fejlődést akarsz.

Ellenzék ha megszorításokat. Javaslom a keresést Gyurcsány féle öszödi beszédre és a 2006-os rendőrterrora amit jelenleg is ellenzékben lévő pártok hoztak ránk.

2019. okt. 10. 18:34
 22/32 anonim ***** válasza:
0%

18-as!

Azt nem álltottam, hogy csak ők lesznek, de kettőjük között dől el a cím sorsa.

Azt gondolom egy Puzsér-szimpatizáns sem állítja, hogy Puzsérnak esélye lenne győzni.

2019. okt. 11. 00:03
 23/32 anonim ***** válasza:
63%

"Ellenzék ha megszorításokat."

Egy polgármester milyen megszorításokat csinálhat?

Egy jó példa a fidesz-féle fejlődésre:

[link]

2019. okt. 11. 00:04
 24/32 anonim ***** válasza:
71%

22: Egy választás nem arról szól (nem arról kellene szólnia), hogy odahúzom az X-et, amit esélyesnek gondolok, vagy a "kisebb rossznak"!

Ezzel a logikával soha nem nőhetne ki egyetlen mozgalom vagy párt.

2019. okt. 11. 09:09
 25/32 anonim válasza:
18%
A közös ellenzêki jelöltre! Még véletlenül se fideszes jelöltre!
2019. okt. 11. 15:00
 26/32 anonim ***** válasza:
80%
25: Majd ő (a kérdező) eldönti. Amúgy ki a közös ellenzéki jelölt? Szerintem Puzsér Róbert. :)
2019. okt. 11. 15:54
 27/32 anonim ***** válasza:
18%
Ne a Fideszre mert az nem jó!
2019. okt. 12. 23:59
 28/32 anonim ***** válasza:

Ha nincs véleményed, ha úgy vagy vele, hogy neked tulajdonképpen tökmindegy, és a szüleid sem nyilatkoznak, akkor szavazz arra, akire az szavaz (pl. más rokon), akire a leginkább felnézel, akinek az értékrendjét ismered, és helyesnek tartod - és akiről tudod, hogy kire szavaz. Így tulajdonképpen átadod neki a szavazatodat, nem megy kárba akkor se, ha te magad még nem tudsz dönteni. Én így csináltam, amikor már elmúltam 18, de még nem voltam képben.

Csak akkor csináltam azt, hogy nem mentem el, amikor igenis próbáltam tájékozódni, hogy az ábra, de mindenki mást mondott azok közül is, akiknek adtam a véleményére - és így teljesen összezavarodtam, és végül egyik véleményt sem tudtam volna jó szívvel támogatni (ez mondjuk igen-nem-es népszavazás volt, tehát nem volt olyan sok variáció, mint egy önkormányzati választáson).

2019. okt. 13. 07:47
 29/32 Barnabas333 ***** válasza:
75%

Újpestet a Fidesz nagyon szépen felfejlesztette, bár még sok a macskaköves kis utca...

De az ellenzék sem ígér semmi normális dolgot.

Egyébként meg teljesen mindegy, lop csal az összes...

2019. okt. 13. 08:46
 30/32 anonim ***** válasza:
77%
Nálunk csak egy jelölt van, aki fideszes. Elmegyek szavzni, arra szavazok akire lehet. Sok valasztasi lehetosegem nincs
2019. okt. 13. 09:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!