Ti szavaznátok ilyen esetben a Fidesz polgármesterjelöltjére?
Először is leszögezem hogy markáns negatív véleményem van a Fidesz országvezetéséről. Viszont komolyan fontolóra vettem hogy a Fidesz jelöltjére fogok szavazni. (nem, nem álltam sorba se krumpliért se villanykörtéért)
De jelenleg a városba két esélyes befutó van, a Fidesz jelöltje, meg a szociké, aki eddig volt a polgármester. Na most ezek közül fog valamelyikük nyerni. A jelenlegi szoci polgármester nem túl sok mit tudott felmutatni az elmúlt években, nem nagyon fejlődik a város kevés a munkahely. Így sok értelmét nem látom rá szavazni. Nyilván nem az a kérdés hogy ha a Fideszes jelölt nyer, akkor el lesz himihumizva a városra szánt pénzből valamennyi, de ha még azután is több lesz, mint a jelenlegi polgármesternél, akkor már nyert valamit a város. Szomorú hogy ez a dilemma, de a politikai realitás most ezt adja nekem. Mi a véleményetek erről?
Én semmilyen körülmények között nem szavaznék a Fideszes jelöltre. Itt ugyanis 20 éve Fideszes polgármester van és a 20 év alatt lókukit sem csináltak, csak negatív irányba.
A város közlekedését tönkrevágták, csomó fát kiírtottak, szinte minden parkolót fizetőssé tettek, bármit építettek, ötször annyi időbe telt, mint kellett volna. Szóval nyalják ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!