Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem rúgják ki a Jobbikot...

Miért nem rúgják ki a Jobbikot és az LMP-t az ellenzéki összefogásból? Már megint kárt okoztak és akadályozták az összefogást, most Győrben

Figyelt kérdés
[link]
2019. okt. 8. 23:26
 1/7 anonim ***** válasza:
23%
Sosem értettem, hogy az emberek (főleg ellenzéki politikusok) miért hisznek egy pillanatig is az LMP-nek. Eddig MINDIG kiderült, hogy az LMP végső soron a FIDESZ-t segíti hatalomba a döntéseivel. Persze mindig megmagyarázták, hogy miért nem az ellenzékkel együtt, azt az összefogást kellett támogatniuk, csak ezek a mesék mára már roppant unalmasak...
2019. okt. 8. 23:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A Jobbiknak még maradt tannyi gerince, hogy nem közösködik a DK-val és az MSZP-vel. Milyen kár, hogy ugyanezt a Momentumról nem lehet elmondani.
2019. okt. 9. 08:18
 3/7 anonim ***** válasza:
67%

"Kisfiam"!

Nem a jobbik okozott kárt, hanem négy, valószínűleg korrupt jobbikos akit lefizetett a fidesz.

[link]

2019. okt. 9. 08:21
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Olvasd el amit a 3# linkelt.
2019. okt. 9. 08:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem kell őket kirúgni, kirúgják ők majd saját magukat...
2019. okt. 9. 11:12
 6/7 anonim ***** válasza:

#3, #5-nek:

Legalább olvasd el amit linkeltem!

" a négy visszalépő képviselőjelölt összes párton belüli tisztségéből visszahívásra került,"

2019. okt. 9. 11:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Na ugye mondtam én, hogy kirúgják majd ők saját magukat 😂😂
2019. okt. 9. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!