Miért nem rúgják ki a Jobbikot és az LMP-t az ellenzéki összefogásból? Már megint kárt okoztak és akadályozták az összefogást, most Győrben
2019. okt. 8. 23:26
1/7 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy az emberek (főleg ellenzéki politikusok) miért hisznek egy pillanatig is az LMP-nek. Eddig MINDIG kiderült, hogy az LMP végső soron a FIDESZ-t segíti hatalomba a döntéseivel. Persze mindig megmagyarázták, hogy miért nem az ellenzékkel együtt, azt az összefogást kellett támogatniuk, csak ezek a mesék mára már roppant unalmasak...
2/7 anonim válasza:
A Jobbiknak még maradt tannyi gerince, hogy nem közösködik a DK-val és az MSZP-vel. Milyen kár, hogy ugyanezt a Momentumról nem lehet elmondani.
3/7 anonim válasza:
"Kisfiam"!
Nem a jobbik okozott kárt, hanem négy, valószínűleg korrupt jobbikos akit lefizetett a fidesz.
5/7 anonim válasza:
Nem kell őket kirúgni, kirúgják ők majd saját magukat...
6/7 anonim válasza:
#3, #5-nek:
Legalább olvasd el amit linkeltem!
" a négy visszalépő képviselőjelölt összes párton belüli tisztségéből visszahívásra került,"
7/7 anonim válasza:
Na ugye mondtam én, hogy kirúgják majd ők saját magukat 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!