Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszitek azt, hogy...

Miért hiszitek azt, hogy borkai ezért meg fog bukni?

Figyelt kérdés

A fidesz szavazók nagy része vagy egyáltalán nem olvas híreket, vagy csak origó/888 és társait, vagy egyáltalán nem használja az internetet és csak az m1-et nézi. Lásd nyugdíjasok, prolik, iskolázatlan kisemberek. Ebből következően a nagy részük nem is értesül erről a hírről, vagy ha igen, akkor is csak legyint hogy úgy is gyurcsány meg soros találta ki, meg magánügy. Nyilván van egy kis részük aki emiatt nem szavaz rá, de az elenyésző az egészhez képest.

Én a nyakamat tenném rá hogy simán meg lesz választva magabiztos fölénnyel.

2019. okt. 8. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:
48%

"A fidesz szavazók nagy része vagy egyáltalán nem olvas híreket, vagy csak origó/888 és társait"

Megírta az Origo:

[link]

És a 888.hu is:

[link]

Jöhet a következő kérdés

2019. okt. 8. 20:21
 2/5 A kérdező kommentje:

És ezekben hol írják hogy mi is történt pontosan? Az origós cikkben konkrétan az sincs benne, mi van a videón, a 888-on meg "erotikus felvételek"-et ír.

De minek is magyarázok egy fideszesnek...

2019. okt. 8. 20:30
 3/5 anonim ***** válasza:
77%

Egyes!

Segítenél kérlek, hogy hol van Borkairól az ugyanilyen hangvételű cikk, mint amilyenek ezek?

[link]

[link]

Köszönöm előre is a segítségedet!

2019. okt. 8. 20:33
 4/5 anonim ***** válasza:
22%

Ki az az ostoba fajankó, aki azt képzeli, hogy Győrben nagyrészt csak nyugdíjasok, prolik, iskolázatlan emberek élnek, akik nem használnak internetet?

Győr egy fejlett iparváros. Még az AUDI-ban szalag mellett 3 műszakban dolgozó embernek is képzettnek kell lennie, mert szakmunkáról van szó. És rengeteg mérnök, közgazdász dolgozik ezekben a gyárakban. Szerintem messze magasabb a nyelvtudás és az internethasználat aránya itt, mint mondjuk Salgótarjánban. Pont Győrben alig van tengő-lengő, segélyből élő ember - ellentétben mondjuk Budapesttel. Én számos győri multicégnél jártam már, és kifejezetten magas a munkakultúra.

Ja, és fogható az ATV, az RTL Klub és számos más csatorna, nem vagyunk ráutalva a pártadókra (m1, tv2 stb.).

Ettől függetlenül a Fidesz itt erős. Azelőtt az MDF volt erős, szóval jobboldali a megye és a város is. Tehát Borkai még most sem esélytelen, és valószínűleg a képviselőtestületben marad a fideszes többség.

2019. okt. 8. 21:19
 5/5 anonim ***** válasza:
69%
Azért mert te is csupa kis betüvel irtad a nevét.
2019. okt. 8. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!