Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A szivárogtató miért sajnálja...

A szivárogtató miért sajnálja Borkai családját?

Figyelt kérdés
A kérdés adott: miért írta a szivárogtató hogy sajnálja Borkai családját? A fia Borkai Zsolt és lánya Borkai Petra is ugyanúgy tisztességtelenül gazdagodtak meg. Egyikben sem volt annyi tisztesség hogy felnőttként nemet mondott volna a lopott pénzre. Anyuci meg konkrétan a hátországa volt mindezeknek. Az egész család úgy rohadt ahogy van. Ilyen jellemtelen emberek majd megütköznek azon hogy apuci félrekúrt? A 20 éves fia vajon most a szivárogtatás után eszmélt rá, hogy a cég amiben semmi munkát nem végez, törvénytelen eredetű mosott pénzt utal neki rendszeresen? Van ezeken bármi sajnálni való?
2019. okt. 8. 19:46
 1/6 A kérdező kommentje:
Elírtam, a fia Borkai Ádám.
2019. okt. 8. 19:47
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Ezek a gyerekek ebben nőttek fel. Ez a természetes számukra, valószínűleg nem is érti, ami körülötte történik.
2019. okt. 8. 19:49
 3/6 anonim ***** válasza:
12%
A lányát egy yachton elvállalnám.
2019. okt. 8. 19:54
 4/6 anonim ***** válasza:
31%

Ezt illik mondani.

Én se sajnálom. Rengeteg olyan képmutató feleség van, aki a pénzért szemet huny a férj nőigyei felett. Az ilyen feleségek is k..rvák.

2019. okt. 8. 20:08
 5/6 anonim ***** válasza:
40%
Szarkazmus. Ez az amikor miután beledöfte a tőrt, még meg is forgatja. (Nem akarok védeni senkit, de ez van.)
2019. okt. 8. 20:09
 6/6 anonim ***** válasza:
56%

Nem tudom, ki itt rajtam kívül még győri. Be sem nézek a Facebookra, mert olyan pozícióban dolgoztam sok-sok évig (média, teljesen mellékes, nem ezért írom), de beleláttam anno 12 évvel ezelőtt is a dolgokba. Fél város tisztában volt vele már akkor is, hogy Borkai mit művel családon belül. Van egy házasságon kívüli gyereke is, a feleségét orrba-szájba csalta. Mégis megválasztották harmadszorra is polgármesternek, és van egy olyan megérzésem, hogy most is megválasztják, mert nincs is igazán komoly ellenfele.

Ezen a névtelen bloggeren mondjuk még én is meglepődtem. Elvileg nem tudom hová tenni. De szinte biztos, hogy nem ellenzéki indította a lavinát. Ez a "valaki" bennfentes. Ezért sajnálja a családját. Mondjuk a helyében én nem az egész családot sajnálnám, hanem csak a két hivatalos gyerekét. A felesége nem véletlenül huny szemet minden ballépése felett. Tudnék mesélni, csak nekem nincsenek bizonyítékaim. Őszintén szólva nem is érdekel. Semmi nem motivál arra, hogy lealázzam. De aki egy kicsit is közel van-volt a tűzhöz, tisztában van vele, hogy a polgármester fején évek óta vaj van. Tökmindegy, milyen szempontból.

Kedves kérdező! Negyedszerre is megválasztják magas fölénnyel a hétvégén, ebben biztos vagyok.

2019. okt. 8. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!