Szerintetek a székesfehérvári ikerlányok - akik a Borkai ügy főszereplői - fognak vallomást tenni?
és akkor megmondják, hogy nem fogadtak el ellenszolgáltatás, csupán tetszett nekik a bráner?
Biztosan megkeresték már őket, és itt nem feltétlenül újságírókra gondolok, se nem olyan szervekre akiknél vallomást kellene tenniük. Inkább amolyan felkészítős jelleggel..
Mégis hol kellene vallomást tenniük? Szerinted lesz bármiféle vizsgálat, eljárás?
Te kis naiv.
Egyre nagyobb ez a borkai botrány, lehet hogy ezt már nemtudja azorbán banda elsimítani, de majd meglátjuk milesz a vége.
Az biztos hogy borkainak egyre több korrupciós ügyére derül fény. Itt a legújabb.
A kurv..álkodás nem büntetendő a magyar törvények szerint. Horvátoknál elvileg igen, de ezt bizonyítani esélytelen szerintem.
A kokó más téma, de abból se lesz semmi szerintem, csak ha nincs videó róla. Akkor is nehéz összekötni a ribikkel.
Nyugodjon meg mindenki, Borkai nem fog lemondani, szépen elindul a választáson és megnyeri. Aztán egy hét múlva elfelejti mindenki, csak úgy emlékszik majd rá mint egy tökös nemb..zi belevaló férfi :D
Gyülekeznek a jelek a korrupciós botrányhoz, de ez sajnos kevés. Ezeket nagyon nehéz kinyomozni, ki-kinek mit adott el... és szerintetek a Fideszközeli nyomozóhatóság mennyit fog vele foglalkozni? Szarnak az egészre és lezárják az aktát.
Hahó, ez Magyarország!
Tiktok.com -on van egy video valószínűleg az egyik jachton szereplő Hölgyről, amint mondja és mutatja:
"A ló néz, a csikó lát. Felszívnék egy csík kólát!"
Továbbá még néhány jachtos bulizós video.
pl. itt.
ha rákeresel vannak még róla videok. facebookon volt aki levelezett is vele :D Valamilyen Á. Róbert
10000% hogy ez ő. Egyértelmű, nézzétek meg a TV2 linket. Buta ostobenkó qrva 😃
😃😃 kösz, ez kellett mára
Bakker itt még azt is elismerte 2016-ban hogy telefonon elérhető szexuális szolgáltatásra!!!!
Én azthittem csak egy ártatlan lányka aki üzletért szop.... de nem ez már k..rva volt 3 éve is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!