Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ördög ügyvédje nevű blogtól...

Az ördög ügyvédje nevű blogtól felbátorodva más is neki állhat szívárogtatni?

Figyelt kérdés
2019. okt. 7. 19:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem, ez egy speciális eset. A blogíró már ki volt készülve idegileg, és nem akarták elengedni, hát borított mindent. Viszont azt ígérte Borkai csak a kezdet, más korrupciós ügyekben is borítani fog.
2019. okt. 7. 20:00
 2/3 anonim ***** válasza:
18%

1.

A "blogíró" régóta nincs képben a magyar törvényekkel. Olyan dolgot használ az állítólagos kedves ügyvéd barátját emlegetve, ami hosszú évek óta nem úgy van.

Ilyen alapon utána kéne nézni minden szavának.

2019. okt. 7. 20:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Remélem is hogy fognak!

#2-nek:

Én a helyedben azt az eshetőséget is figyelembe venném, hogy csak védekezésből fenyegetőzik, és mindössze pontatlanul tud dolgokat.

De mindettől függetlenül a veszélyessége ugyanaz. Ha sarokba szorul támadni fog. És eddig nagyon úgy tűnik hogy ha akar, akkor nagyokat tud ütni!

Én az érintettek helyében leszállnék róla, és csak remélném hogy nem paranoid! :D

2019. okt. 7. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!