Aki ellenzéki megeszi így is. Aki kormánypárti megerősítést kap, de nem ez fog dönteni. Itt a migráció és a bérek döntenek, ami ugyan a krumpliosztók javára szól
A ballibek sosem osztottak semmit. Nem értünk nekik semmit.
2019. okt. 7. 18:28
2/11 anonim válasza:
Nyugdíjas szomszédaim szerint miért várja el az ellenzék, hogy rájuk szavazzanak, ha semmit sem osztogatnak.
2019. okt. 7. 18:28
3/11 anonim válasza:
Hoz, példa a szomszédom és baráti köre.
Nekik a lényeg, legyen minden napra kis pia, kaja.
Már a kiosztás helyén voltak segédkezni előtte való nap. Meg kapták a kis krumplit, azóta mást sem hallok tőlük, milyen rendes a fidesz. Ők, tuti elmennek szavazni rájuk. Főleg, hogy még tűzifára is kaptak ígéretet.
2019. okt. 7. 18:29
4/11 anonim válasza:
Nyilván akinek van egy kis esze az csak kihasználja az ilyen húzasokat de nem ez szerint fog szavazni. De elég sok a hülye akiknél tényleg szavazatot hoz az ilyesmi
2019. okt. 7. 18:42
5/11 anonim válasza:
Hol lehet hozzájutni ehhez a krumplihoz?
2019. okt. 7. 19:30
6/11 anonim válasza:
Simán.
2019. okt. 7. 21:18
7/11 anonim válasza:
#5 azt én is szeretném tudni , több kérdés alatt kérdeztem már de egyenlőre senki sem válaszolt :(
2019. okt. 8. 00:46
8/11 anonim válasza:
Egész tekintélyes mennyiség járna már nekem, én meg mindig pénzért veszem. Lehet, megint füllentenek ezek a libsik?
2019. okt. 8. 07:28
9/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha valami kínos nekünk és ezért megpróbáljuk megkérdőjelezni, eltagadni a létezését azzal csak még egyet adtunk a kínossági faktornak! :D
2019. okt. 8. 09:29
10/11 anonim válasza:
Nekem marhára nem lenne kínos, ha kapnék ajándékba krumplit, de nem kapok. Na nem mintha nem tudnám megvenni, lényegesen többet keresek a fidesz kormányzása óta, mint korábban.
A lényeg, sok fidesz-szavazót ismerek, de egyikük sem kapott még krumplit a szavazatáért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!