Győrbe megbukott a Fidesz?
Eddig még szerintem nyerő pozícióban van Borkai. De ha jövő héten még durvább sztori jön akkor bukhat.
Az, hogy félre kefél az leginkább családi ügy.
A videón nem látszódik biztosan, hogy ő van rajta! Egy ember háta látszódik aki bárki lehet.
A képeken meg semmi kompromittáló nincs csak az, hogy pár barátjával szórakozik egy hajón.
Kóté Lili
Kóté Csenge
Jenőfi Gabriella
Azért itt többről van szó, mint félrekefélésről.
1,5 millió forintot fizetett a lányoknak fejenként. A luxusyacht kibérlése sem lehetett olcsó. Elvileg volt kokain is. Miből?
Slusszpoén: A két lotyó nagyrészt (90%-ban) EU-s pénzből indíthatott saját vállalkozást. Itt mesélnek is róla: https://www.youtube.com/watch?v=WsGrHod4BmI
Győrben *
Szerintem kénytelen lesz visszalépni ezek után. Itt nem csak arról van szó, hogy csalja az asszonyt szabadidejében. Korrupció, hűtlenkezelés, drogozás is kibukott.
Egyébként sokan támogatják és biztos vagyok benne, hogyha nem lép vissza, akár meg is választják.
Az emberek jó részéhez csak annyi jut el, hogy a gonosz libsik le akarják járatni.
A 80 éves Marika néni nem fogja megtudni, hogy hány millió EU-s pénzt kaptak 1-1 menetért. Nem fogja megèrteni, hogy az utat gyakorlatilag ő dobta össze neki, a többi átlag emberrel együtt.
Van már szemből készült fotó is róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!