Ahhoz mit szóltok, hogy nekem nem adtak krumplit mert ellenzéki vagyok?
Figyelt kérdés
A településen ahol élek mindig van osztogatás és most először én is elmentem, tudom, hogy a fideszre szavazásért adják, nem vagyok hülye. Azt hittem ezt nyíltan szégyellenék kinyilvánítani és elmentem, ha meglapulok a sorban mit mondhatnak. Nagyon meglepődtem mikor elzavartak,mondván tudjuk, hogy te kire szavazol, na ne akarjál itt balhét, provokálni jöttél, ilyen szöveggel. Megdöbbentem azért, erre nem számítottam.2019. okt. 5. 16:28
1/8 anonim válasza:
Ha te vagy fletó mit csodálkozol.
3/8 anonim válasza:
Én még sose kaptam, de osztogatást se láttam, pedig nem vagyok ellenzéki.
4/8 anonim válasza:
Ellenzéki vagyok. Nekem egy zsák krumpli helyett egy zsák lócitromot adtak a faluban. Nem volt kedvem főzni de trágyázáshoz tökéletes lesz. Én jobban örültem neki mint a krumplinak
5/8 anonim válasza:
"mondván tudjuk, hogy te kire szavazol" -persze.
Hát, amiért ilyen szép mesét kitaláltál, küldök neked, Ó! ellenzékiek gyöngye!, egy zsák krumlit-bumplit.
6/8 anonim válasza:
Szervusz Benedek Elek unokája!Az írói véna benned is meg van.
7/8 mindentudó99 válasza:
Ne hazudj kérdező ! Ott áltàl előttem a sorban megkaptad te is krumplidat. Sőt te voltàl az egyetlen aki pofátlanul két zsákkal vitt. Pedig az egész falu tudja hogy Dk-s vagy. Még se szólt le senki. A pofátlanságod miatt a Marika néninek nem is jutoot. A sajátomat adtam oda neki. Fene azt a hazaáruló telhetetlen fajtádat!
8/8 anonim válasza:
Nem értem hogy miért kell állandóan hazudni?
Nektek ott ellenzékiként másként már a levegővétel sem megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!