A Fidesz kormány megszorítások terén veri a baloldali kormányokat?
Te úgy érzed, hogy az elmúlt 4-5 évben az átlag magyar életszínvonala esett a "megszorítások" miatt?
Csak mert a statisztikák nem ezt mutatják.
Útdíjak: 186 milliárd jött be tavaly ebből 137 milliárd a 3,5 tonnánál nehezebb gépjárművek után miközben közúti közlekedési tevékenységekre 595 milliárdot fizetett ki az állam.
Nem tudom mennyit fizettek az autósok 2010 előtt de még most is csak a harmadát fizetik ki annak a szolgáltatásnak amit igénybe vesznek, szóval ha azt akarjuk, hogy ne Gizike néni fizesse azt, hogy te a BMW-del száguldozni akarsz akkor ezeket a díjakat tovább kéne emelni.
Népegészségügyi adó: 2018-ban 30 milliárdos bevételt jelentett, ez egy személyre leosztva 3000 forint. Eközben reálértéken erősödött 10-15 ezret a nyugdíj 2010 óta, az átlagbér meg a minimálbér meg 30-40%-ot.
cafeteria: az egy cégeknek kiszervezett pénznyomtatási akció volt, ami tök jó rövid távon neked mint munkavállaló de amikor ezek után a pénzek után szinte semmi se kerül be az államkasszába az előbb utóbb vissza fog ütni, nyugdíjban, egészségügyben ...
Lakáskassza: éves szinten 72 ezret jelentett azoknak akik kihasználták. 2016-os adatot találtam, abban az évben 102 ezren használták fel és átlagban 480 ezret kaptak az államtól ami kb. 49 milliárd most ha megnézed CSOK-ra is kb. ugyanannyi ment el eddig átlagban évente és azért cserébe nem csak ingatlanok épültek hanem gyerekek is születtek. Szerinted melyik a jobb biznisz, alanyi jogon támogatni azokat is akik amúgy is boldogulnak, mert csak magukra kell költsenek vagy a családoknak adni azt a pénzt?
#3 "Szerinted melyik a jobb biznisz, alanyi jogon támogatni azokat is akik amúgy is boldogulnak, mert csak magukra kell költsenek vagy a családoknak adni azt a pénzt?"
Aki ilyen kérdést ír ki annak erre egyértelműen az a válasza hogy azoknak kellene a pénzt adni akik egyedülállóak.
Vagy egy szót sem fog megérteni abból amit leírtál vagy helyből tagadja hogy igazad lenne.
tekintve, hogy a Fityisz meg a felcsúti csüngőhasú sokkal hosszabb ideje regnál már, jócskán veri az összes baloldali kormányt
legyen szó a Gyurcsótányról vagy a Libajnairól is akár, a csúti törpe túltett mindegyiken
"Csak mert a statisztikák nem ezt mutatják."
te meg, bugyuta fideszdroid, hiszel is nekik...kongratyülésön,te fej nélkül is max. alacsonyabb lennél
"Aki ilyen kérdést ír ki annak erre egyértelműen az a válasza hogy azoknak kellene a pénzt adni akik egyedülállóak."
mert aki egyedülálló, az szerinted fényevő? vagy fotoszintetizál? nincs szükség szinglikre, dögöljenek meg, pfö? erről van szó, igaz-e?
lehet lepontozni engem is a töppedt agyú kretén fideszbirkáknak, szeretem látni ha igazam van, beismerni úgyse fogják még saját maguknak se, mert az ugye derogál
#6 A stílus maga az ember. Te meg egy ostoba majom vagy a saját stílusod alapján.
Mindig vicces amikor valaki, aki ennyire buta okosnak hiszi magát.
Meg nagyon-nagyon szánalmas.
"Te meg egy ostoba majom vagy a saját stílusod alapján."
Jéééé! Kiszólt a lyuk a gödörből!
Célbatalált amit írtam? Jajgass csak...
"Mindig vicces amikor valaki, aki ennyire buta okosnak hiszi magát."
Aha, érdemi cáfolatra már nem futotta az erődből, csak fröcsögésre. Sebaj, ahhoz nemkell agy.
Ha nincs igazam, cáfold meg, kispajtás. Ha meg nem tudod, veszítettél, ennyike!
"Meg nagyon-nagyon szánalmas."
Nagyon szánalmas embert akarsz látni? Nézz tükörbe, fideszbirka, te is láthatsz egyet. Kretén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!