Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A rendőri osztag választások...

A rendőri osztag választások napján igaz vagy csak városi legenda?

Figyelt kérdés

Hallottam több embertől egy történetet, amiről annak idején nem is olvastam sehol. Azt mondta barátom, hogy a 2018-as választás napján amikor egyre nagyobb lett a részvétel az ellenzék azt gondolta, hogy biztosan győznek és féltek, hogy Orbánék elmenekülnek külföldre ezért a rendőröket ráhívták a választási irodára

Hallani lehetett emlékszem, hogy angliai szavazóhelyen kiabálták a mosogatófiúk hogy Orbán már csak 4 órád van. Mindenki azt hitte nyer az ellenzék. Gyurcsány kitette a győzelem utáni 24 órás programját, amiben minden órában elszuámoltat valakit. Ráhívta Gyurcsűny a rendőrséget a választási irodára, hogy onnan menjenek a Fideszekhez. Onnan mentek volna begyűjteni a kormánytagokat, aztán bejöttek az exitpoolok, amiket 9-11-kor készítettek délben és a rendőrök megtudták az eredményt, mert ők már akkor hozzáférhettek az eredményekhez, amit a nézőknek csak urnazárás után mutatnak meg. És látták a rendőrök, hogy minden rendben ment és győzött a Fidesz és hazamentek. Elunták és hazamentek.

2019. okt. 3. 16:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ennél nagyobb hülyeséget rég olvastam.
2019. okt. 3. 17:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora baromságot ma még nem olvastam.
2019. okt. 3. 17:09
 3/3 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

Most azon felül, hogy nyilvánvaló baromság, gondolkozz egy kicsit ezen:

"amikor egyre nagyobb lett a részvétel az ellenzék azt gondolta, hogy biztosan győznek és féltek, hogy Orbánék elmenekülnek külföldre ezért a rendőröket ráhívták a választási irodára"

Baromságméter 1: az állítólag teljesen a fidesz által vezérelt rendőrséget hívja az ellenzék s fidesz ellen.

Baromságméter 2: azért hívják a rendőrséget a választási irodára(??????), mert félnek, hogy orbánék elemenekülnek külföldre. Előszöris: ha elmenekülnek, az mindenkinek jó, tehát emiatt nem a rendőrséget, hanem a költöztetőket kell hívni. Másodszor: a válaszási iroda hogyan akadályoz meg bárkit, hogy külföldre meneküljön?

Szóval úgy logikailag átgondoltad, mielőtt akár csak annyira komolyan vetted volna, hogy kérdést írsz ki róla?

2019. okt. 3. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!