Az emberek miért gondolják úgy, hogy a jobboldali diktatúra helyett, egy baloldali diktatúra sokkal jobb volna?
Vagy azt hiszik hogy a bankautomatás mszp és társaik a hatalomra kerüléskor hirtelen megtisztulnak majd bűneiktől és remete életbe kezdenek? Mintapolgárokká fognak válni?
Persze még a kampány idején sem azok és kiszivárgott beszédeken hallani csak igaz szavakot tőlük.
DE-DE-DE MAJD HA hatalomra kerülnek Biztosan.
Én nem értem ezt az egész magyar gondolkodást...

Mindenki a saját nézetének megfelelő diktatúrában szeretne élni, hiszen akkor ő a rendszer nyertese lenne. Én még sohasem hallottam olyat, hogy valaki szélsőjobboldali és arra vágyna, hogy újra kommunizmus legyen vagy fordítva kommunistaként arra vágyna, hogy Hitler vagy Szálasi országba élne.
Mindenki a saját hasznát nézi, nem kell ezt túlgondolni.

Ha megválaszolnám örökre letiltanánk innen mert nincs rá kulturált válasz.
De nagyvonalakban a nyugati propaganda filmek miatt,csúnya hitler,csúnya szálasi.
A baloldaliak az agymosástól azt hiszik hogy ha nyer a jobboldal másnap megy a vonat a romákal,meg a zsidókkal a pályaudvaról a táborba.

A fidesz az nem szélsőjobb hanem
Kommunista-jobboldali-liberális-keverék,de nem szélsőjobb.
A mi hazánk az szélsőjobb.
Mert szerintem hogy bal, vagy jobb oldal nevében lop, teljesen mindegy.
Az ERKÖLCS volna a lényeg.
Azért könnyű mindig egymást kritizálnia a két oldalnak, mert egyik sincs a becsületesség magaslatán.
Na de akkor miért nem jönnek rá, hogy egy harmadik kellene?

Én amellett vagyok, hogy igazából egyik se kellene. Amelyik politikus esetleg nem volt (elég) romlott, azt a hatalom úgyis megrontja. A jó uralkodókat mái napig név szerint emlegetik, a többségükre emlékezni is csak keserű szájízzel tud az emberiség. Nem kell feltétlen Hitlerre vagy Sztálin bátyóra gondolni.
Idehaza konkrétan az a helyzet, hogy a Nérókat meg a Caligulákat cserélgetjük, és várjuk, hogy valamelyikből egyszercsak majd Vespasian lesz.
DE PONT EZ AZ, HA PÉNZEKET LOPNAK AZ NEM DEMOKRÁCIA!!!
Mert lehet hogy nem épp Tőled lopták. De azt valahonnan akkor is elvették!
Ugyanez a baj mindkét párttal. LOP. Polgároktól. Emiatt szegényednek el, halnak meg emberek.
A lopáshoz le kell fizetni a bíróságokat, hogy törvényes legyen. Innentől kezdve egyenes út a DIKTATÚRA.
Demokrácia minél kisebb anyagi korrupció mellett lehet csak!!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!