A momentumosok miért puhányak?
Általában
-Ahogy a konzik látják a libsiket: lányos fiúk és fiús lányok, akik nem szeretnek dolgozni, csak drogozni
-Ahogy a libsik látják magukat: művelt, haladó szellemiségű, divatosan öltözködő
-Ahogy a libsik látják a konzikat: szőrös hónalj, részeges, műveletlen
-Ahogy a konzik látják magukat: Sokat dolgozó öltönyös családapa 5 jól fésült mintagyerekkel megy a templomba
Nézd már meg például a vezetőjüket, azt a szakállas, nyomi gyereket. Azt se tudom, hogy mi a neve, annyira sótlan az egész.
Donáth Anna ellenben kemény és belevaló nő, nagy kár, hogy nem ő vezeti a bandát. Hallottam már szónokolni és van benne kraft.
#5 vagyok.
Pontosítom a válaszomat!
Szóval...
A libsik a konzik szerint gyíkvállú Fekete-Győr Andrások és pálcikakarú Gulyás Mártonok.
A konzik a libsik szerint pacalzabáló Németh Szilárdok és Döbrögi hasú Orbán Viktorok.
Ebből az a tanulság gyermekeim, hogy az izmos emberek olyan kevesen vannak már, hogy nekik nincs is képviseletük a Parlamentben. (Ebben most volt önkritika is, hiszen testalkatom alapján én is konzi vagyok, nem Parlamenten kívüli sportember.)
Azt hiszed, hogy fideszes konzervagyú vagyok? :D
Hát nem. Ki nem állhatom a Fideszt, csak arra céloztam, hogy egy langyimangyi párt nem fogja őket megverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!